Ελλάδα

Ναρκωτικά, χρήματα και 4 συλλήψεις σε Ζεφύρι, Μενίδι – Κατασχέθηκε και ταξί που μετέφερε ηρωίνη

Τέσσερις συλλήψεις σε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στο Μενίδι και το Ζεφύρι. Κατασχέθηκε 1,5 κιλό ηρωίνη, αλλά και ένα ταξί που χρησιμοποιείτο για τη διακίνηση. 

Ειδικότερα, σε Μενίδι και Ζεφύρι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο άνδρες ηλικίας 31 και 53 ετών και δύο γυναίκες 50 και 34 χρόνων, με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 36χρονος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 31χρονος εντοπίστηκε να κατέχει, με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό των άλλων κατηγορουμένων, μέσα σε ταξί (!), τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1.240 γραμμαρίων, καθώς και μία ακόμα συσκευασία, επιμελώς κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη πίσω από την οθόνη του στερεοφωνικού συστήματος του οχήματος, που περιείχε 265 γραμμάρια ηρωίνης.

Στην επιχείρηση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, το βράδυ της Πέμπτης (22.09.2022) συμμετείχαν, επίσης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, της ΟΠΚΕ, καθώς και αστυνομικός σκύλος.

Δείτε βίντεο της ΕΛΑΣ: 

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος παρέλαβε τις συγκεκριμένες ποσότητες από το σπίτι του 53χρονου και της 50χρονης, μέσω των άλλων κατηγορούμενων, ενώ τις έκρυψαν μέσα στο ταξί με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών.

Narkotika Lefta Astynomia

 

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν πέντε έρευνες σε σπίτια, όπου κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: 1.505 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας, δύο αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα ταξί, το χρηματικό ποσό των 3.204,8 ευρώ, 5 κινητά τηλέφωνα, συσκευή καταγραφής και 5 κάμερες ασφαλείας.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Η θερμοκρασία «πέφτει», οι άνεμοι δυναμώνουν
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στην Αθήνα
Ηχητικό ντοκουμέντο με τους 6 μοιραίους πυροβολισμούς της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα
Μέσα σε μόλις 11 δευτερόλεπτα, ο δράστης εκτέλεσε τον ιδιοκτήτη μέσα στο γραφείο του, έτρεξε πίσω από τον επιστάτη και τον πυροβόλησε πισώπλατα και στη συνέχεια έριξε άλλη μια σφαίρα στο κενό
Φοινικούντα: Ηχητικό ντοκουμέντο με τους 6 μοιραίους πυροβολισμούς της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
«Εγώ τον βρήκα νεκρό, τελειωμένο μέσα στο αμάξι» λέει η σύζυγος του 39χρονου που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της συζύγου του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών - «Δεν έχω πει στα παιδιά ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας τους, του έστησαν καρτέρι» τόνιζει
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια
Νέα κατάθεση από τον ανιψιό του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα - Προχωρούν οι έρευνες για τη διπλή δολοφονία
Ο 33χρονος ανιψιός εκλήθη από την ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθούν αν υπάρχουν κενά σε σχέση με τις προηγούμενες καταθέσεις του, αλλά και με κάποια νέα ευρήματα
Το 68χρονο θύμα στη Φοινικούντα