Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ναστάζια Μητροπούλου: «Έσπασε η σπονδυλική μου στήλη από τις κλωτσιές» – Ο ξυλοδαρμός από την πρώην σύντροφό της

Ναστάζια Μητροπούλου: «Έσπασε η σπονδυλική μου στήλη από τις κλωτσιές» – Ο ξυλοδαρμός από την πρώην σύντροφό της

Συγκλονίζει η περιγραφή της Ναστάζια Μητροπούλου στο Live News για τον ξυλοδαρμό της πριν από 3 χρόνια από τον τότε σύντροφό της.

Η Ναστάζια Μητροπούλου αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με τη σπονδυλική της στήλη μετά από τους ξυλοδαρμούς και έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλα χειρουργεία.

«Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι πολύ άσχημες, κλωτσιές στη μέση, χρησιμοποιούσε και λεκτική και σωματική βία. Το έκρυβα από τους δικούς μου δεν έλεγα τίποτα αυτό είναι το άσχημο, φοβόμουν να το πω και κακώς φοβόμουν να το πω», λέει στο Live News.

Για την τελευταία φορά που ξυλοκοπήθηκε τονίζει πως «ήταν τόσο άσχημη που δεν γινόταν να κρυφτεί, φαίνονται και στις φωτογραφίες και τότε φάνηκε όλη η αλήθεια».

Από εκείνη τη βραδιά πέρασαν 3 χρόνια και η Ναστάζια κάνει χειρουργεία για να ξεπεράσει τα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Το άλλοτε κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «Όλα» αλλά και εστεμμένη το 2003 με τον τίτλο «Μις Ελληνική Ομορφιά» έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να επιστρέψει στους γονείς της στο Γαλατά.

Η περιγραφή της συγκλονιστική: «Έσπασε η σπονδυλική μου στήλη από κλωτσιές και έπρεπε να μου κάνουν εγχειρήσεις στη μέση πρώτα και μετά επειδή είχα επιπλοκές στα έντερα έπρεπε να κάνω και εκεί επέμβαση».

Από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις όμως η Ναστάζια Μητροπούλου λέει πως «δεν είμαι θύμα πια, είμαι δυνατή» και καλεί όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα να μην σωπαίνουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις