Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη τη χώρα για να εντοπίσει τους Κροάτες χούλιγκανς που δεν έχουν συλληφθεί ακόμη για τον θάνατο του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ διαφεύγουν τουλάχιστον 50 άτομα τα οποία έχουν εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και για αυτό τον λόγο η Αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε εθνικές οδούς και τα σύνορα.

Ακόμη έρευνες πραγματοποιούνται σε σπίτια, ξενοδοχεία και καταλύματα airbnb στην Αττική, τα οποία είχαν κλείσει Έλληνες οπαδοί για να φιλοξενήσουν τους Κροάτες.

Οι μέχρι τώρα συλληφθέντες έχουν δώσει δείγμα dna για ταυτοποιηθεί με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του 29χρονου ενώ αύριο αναμένεται η παραπομπή τους στον εισαγγελέα. Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον Μιχάλη σε αρτηρία στο χέρι, που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμμορραγία και ενώ ο 29χρονος είχε πέσει αιμόφυρτος συνέχισαν σύμφωνα με πληροφορίες, να τον χτυπούν με ρόπαλα.

Φόβοι για τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ την Τετάρτη

Στο μεταξύ οι Αρχές βρίσκονται στο πόδι για το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Μαρσέιγ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Και αυτό γιατί υπάρχουν πληροφορίες πως οργανωμένοι χούλιγκανς οπαδοί της Μαρσέιγ,της ιταλικής Λιβόρνο αλλά και της Ζανκτ Πάουλι του Αμβούργου θα επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα, σε μία πρωτόγνωρη μορφή αντιποίνων για τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει ειδικός επιχειρησιακός σχεδιασμός της Ελληνικής Αστυνομίας, όχι μόνο για αύριο αλλά και από σήμερα με διακριτική παρακολούθηση οπαδών. Έχουν μάλιστα επιστρατευθεί και διμοιρίες από την περιφέρεια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις