Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Έφτασαν στα δικαστήρια οι 94 συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκονται το μεσημέρι της Τετάρτης (09.08.23) οι 94 συλληφθέντες χούλιγκαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία Κροάτες για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου έχουν οδηγηθεί οι χούλιγκανς που συνελήφθησαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι δρακόντεια.

Δύο κλούβες των ΜΑΤ βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων στο πλάι του κτιρίου 16, ενώ συλληφθέντες έφτασαν μέσα σε τρεις μεγάλες κλούβες και ένα άσπρο λεωφορείο συνοδεία μηχανών της αστυνομίας και περιπολικών.

Συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια φώναζαν «δολοφόνοι» και «φασίστες». «Φάγανε τον φίλο μου», είπε άτομο από το εξοργισμένο πλήθος στους αστυνομικούς. 

Βίντεο από την άφιξή τους: 

Νωρίτερα σήμερα, το newsit.gr έκανες γνωστούς τους αδιανόητους ισχυρισμούς των συλληφθέντων στους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκδήλωση της Γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα για την ημέρα της Βαστίλης με Κικίλια και Γκιλφόιλ
Αναφερόμενη στον πίνακα του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου», τον χαρακτήρισε σύμβολο μιας φιλίας που διαρκεί δύο αιώνες και βασίζεται στην κοινή προσήλωση στην ελευθερία και την ανεξαρτησία
Η πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, Laurence Auer, μιλάει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την Εθνική Εορτή της Γαλλίας Ημέρα της Βαστίλης στο Βυζαντινό Μουσείο - ΦΩΤΟΤ ΑΠΕ-ΜΠΕ