Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος οπαδός που απολογήθηκε για τα αιματηρά επεισόδια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην 25η τακτική ανακρίτρια, για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος οπαδός.

Στον οπαδό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του, όταν υπάρχει αγώνας. Ο 35χρονος απολογήθηκε για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για τον οπαδό, DNA του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη. Κατά πληροφορίες ωστόσο η ανακρίτρια της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Ο εν λόγω οπαδός έχει καταδικαστεί επίσης σε φυλάκιση 12 μηνών για επεισόδια στο Βόλο το 2017.
Υπενθυμίζεται ότι για τα όσα έγιναν το βράδυ της 7ης Αυγούστου έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή η κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεν έχει προσωποποιηθεί. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τον άγριο καβγά σε ποντιακό γλέντι στην Θεσσαλονίκη - Πετούσαν καρέκλες και φώναζαν «θα μας σκοτώσουν»
Οι εμπλεκόμενοι πετάνε πλαστικές καρέκλες, τραπέζια και άλλα αντικείμενα, ενώ ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές, μετατρέποντας το γλέντι σε «πεδίο μάχης»
Γλέντι
Δολοφονία η εξαφάνιση Χριστίνας Εξαρχουλέα στη Μάνη – Ψάχνουν τον σύζυγό της στις ΗΠΑ για να τον συλλάβουν
Αν και δεν έχει βρεθεί η σορός της 57χρονης, οι δικαστικές Αρχές θεωρούν πως τα στοιχεία επαρκούν ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του συζύγου της για ανθρωποκτονία με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
H 57χρονη Χριστίνα Εξαρχουλέα
Προς πλήρη απαγόρευση των ηλεκτρικών πατινιών για τους ανηλίκους – «Κόφτης» για την ταχύτητα και υποχρεωτική ασφάλιση
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημείωσε επίσης πως πρέπει να σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων τύπου γουρούνας, λέγοντας ότι «χρειάζεται πλήρης απαγόρευση αυτού του είδους οχήματος από τη χώρα»
Προς πλήρη απαγόρευση των ηλεκτρικών πατινιών για τους ανηλίκους – «Κόφτης» για την ταχύτητα και υποχρεωτική ασφάλιση 9