Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα εντάλματα σύλληψης σήμερα για χούλιγκαν – Και Έλληνες ανάμεσα στα πρόσωπα

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα εντάλματα σύλληψης σήμερα για χούλιγκαν – Και Έλληνες ανάμεσα στα πρόσωπα

Έρχονται σήμερα (18.8.2023) νέα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες και για Έλληνες χούλιγκαν, καθώς δεν έχουν συλληφθεί όλοι οι συμμετέχοντες στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου έγινε η στυγερή δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star για τα επεισόδια και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναμένεται να εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες που έχουν ταυτοποιηθεί μέσα από τα οχήματα που έχει κατασχέσει η Αστυνομία.

Πρόκειται για 4 με 5 νέα εντάλματα σύλληψης, κάτι που σημαίνει πως αυξάνονται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη.

Έχει, μάλιστα, ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Έλληνα κατηγορούμενο με τα αρχικά Α.Δ., η εμπλοκή του οποίου προκύπτει μέσα από αναρτήσεις του στα social media, όπου υποστηρίζει πως είχε συμμετοχή στα επεισόδια και αναζητείται από τις Αρχές για να συλληφθεί.

Εν τω μεταξύ, τα πρώτα αποτελέσματα από τα συστήματα γεωεντοπισμού των κινητών δείχνουν το δρομολόγιο των Κροατών χούλιγκαν οι οποίοι φαίνεται να αναζητούσαν διευθύνσεις στην Ηγουμενίτσα, τον Πειραιά αλλά και πάρκινγκ στο Μπάρι και την Ανκόνα στην Ιταλία.

Αναζητούσαν, δε, και δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Λυκαβηττό και το Μαρούσι.

Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές «ξεσκονίζουν τα βίντεο από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της 7ης Αυγούστου που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Νέο βίντεο, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, δείχνει καρέ-καρέ τα τελευταία βήματα του 29χρονου οπαδού της «ένωσης» στη δολοφονική επίθεση εναντίον του, εκείνο το βράδυ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις από τις αναλύσεις σχετικά με το πιο ήταν το σημείο που δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι και άρχισε να αιμορραγεί ο Μιχάλης Κατσουρής, μέχρι να ξεψυχήσει έξω από το περίπτερο στο οποίο κατέφυγε.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζονται πλέον στο οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες της Νέας Φιλαδέλφειας, που βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, στα φονικά αυτοσχέδια αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων και στην εξέταση DNA των συλληφθέντων

Σύμφωνα με πληροφορίες, 20-25 αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές γύρω από το γήπεδο και τα οποία αποτυπώνονται σε φωτογραφίες, εξετάζονται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια καθώς φέρουν κηλίδες αίματος: 

Οι Αρχές θα προσπαθήσουν, τέλος, να διαπιστώσουν ποια ήταν τα άτομα από την Ελλάδα που συναντήθηκαν και «όπλισαν» τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις