Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο video! Η… προετοιμασία πριν την παρέλαση αλά Monty Python

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο video! Η… προετοιμασία πριν την παρέλαση αλά Monty Python

Στην επικαιρότητα φροντίζουν να κρατήσουν το θέμα της παρέλασης αλά Monty Python τα 10 κορίτσια που παρέλασαν την 28η Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκάλεσαν… «πόλεμο».

Λίγες ώρες αφού έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο με το οποίο εξηγούν γιατί παρέλασαν αλά Monty Python, με silly walk, στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα 10 κορίτσια έδωσαν στη δημοσιότητα και video από την προετοιμασία τους και το πως έφτασαν μπροστά από τους επίσημους, όταν και άρχισαν να μιμούνται το περπάτημα του Τζον Kλιζ στο θρυλικό σκετς The Ministry of Silly Walks.

Το video «ανέβηκε» στη σελίδα της εφημερίδας Πριν, στο Facebook.

Click4more: Χαμός με την παρέλαση αλά… Monty Python! «Βαριές» εκφράσεις από Βούρο – video

Στο τριών λεπτών video αποκαλύπτεται πως προετοιμάστηκαν οι 10 κοπέλες που συμμετείχαν στην παρέμβαση, πως ξεκίνησαν την παρέλαση και πως ενήργησαν όταν βρέθηκαν μπροστά στους επίσημους. Οι οποίοι στην αρχή φαίνεται να χειροκροτούν από… κεκτημένη ταχύτητα και στη συνέχεια «παγώνουν».

Στο πρώτο κομμάτι του video, τα 10 κορίτσια φαίνονται να συζητούν, χωρίς να ακούγεται καθαρά τι λένε. Στη συνέχεια, μπαίνουν στην παρέλαση με «κανονικό» βήμα και όταν φτάνουν μπροστά στους επίσημους, αρχίζουν το silly walk που έγινε… viral.

Δείτε το νέο video από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις