Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση τσαντάκηδων σε γυναίκα, που τραυματίστηκε – Συνελήφθησαν οι δράστες

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση τσαντάκηδων σε γυναίκα, που τραυματίστηκε – Συνελήφθησαν οι δράστες

Η αστυνομία συνέλαβε δυο τσαντάκηδες, οι οποίοι ήταν μέλη συμμορίας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στην Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς τις έκλεβαν μέσα στο δρόμο και μάλιστα με άγριο και βάναυσο τρόπο, με αποτέλεσμα τρία από τα θύματά τους να μεταφερθούν σε νοσοκομεία.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ από την δράση των τσαντάκηδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, τρία από τα μέλη της επικίνδυνης συμμορίας κάνουν επίθεση με απίστευτη αγριότητα σε 52χρονη γυναίκα.

Οι αδίστακτοι ληστές της αρπάζουν την τσάντα, την ρίχνουν στο έδαφος και εξαφανίζονται.

Το θύμα των τσαντάκηδων της Νέας Φιλαδέλφειας υπέστη κάταγμα στο γόνατο και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.

 

Οι άλλες βάναυσες επιθέσεις

Στις 25 Μαΐου, το μεσημέρι στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, οι δράστες άρπαξαν την τσάντα και την χρυσή αλυσίδα από το λαιμό 83χρονης γυναίκας. Οι τσαντάκηδες της Νέας Φιλαδέλφειας έδειξαν πάλι το αδίστακτο πρόσωπό τους. Έσυραν την ηλικιωμένη γυναίκα στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου παραμένει ως τώρα.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας σε άλλο δρόμο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτή την φορά στην οδό Φλέμινγκ, αφαίρεσαν από το λαιμό την αλυσίδα 63χρονης γυναίκας. Την έριξαν στο δρόμο, χτύπησε άσχημα στο κεφάλι, υπέστη αιμάτωμα και υποβλήθηκε σε παρακέντηση στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Στις 26 Μαΐου, λήστεψαν 60χρονη έξω από το κοιμητήριο στον Κόκκινο Μύλο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι τσαντάκηδες χρησιμοποιώντας βία της άρπαξαν την χρυσή αλυσίδα από το λαιμό.

Ο ένας ληστής ήταν 15χρονος

Δύο ημέρες αργότερα (28.5.2023), ο 24χρονος και ο 15χρονος συνεργός του, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και συνελήφθησαν. καθώς αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους, ενώ ταυτοποιήθηκαν και από οπτικό υλικό καμερών ασφαλείας που είχαν καταγράψει τις κινήσεις τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις