Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα Ιωνία: 7 εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία του υδραυλικού

Νέα Ιωνία: 7 εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία του υδραυλικού

Η φονική συμπλοκή στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας είχε γίνει στις 21 Φεβρουαρίου με τον 39χρονο υδραυλικό να πέφτει νεκρός…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση, εκδόθηκαν 7 εντάλματα σύλληψης από την Εισαγγελία για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού.

Αυτά τα εντάλματα, αφορούν τα μέλη εγκληματικής ομάδας με έδρα κλαμπ στην οδό Λιοσίων, ενώ ένα άτομο δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα. Το έβδομο ένταλμα είναι για ένοπλο με τον οποίο είχαν το επεισόδιο και πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για σεσημασμένο για ληστείες και άλλα αδικήματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα επτά άτομα της ομάδας πήγαν στην καφετέρια και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη της.

Ο Αλβανός με τον οποίο είχαν διαφορές,  καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον 39χρονο υδραυλικό. Ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει και να γίνει η ανταλλαγή πυρών. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ο 39χρονος υδραυλικός να μην ήταν παράπλευρη απώλεια, καθώς οι βολές σε βάρος του ήταν στοχευμένες.

Αυτό φαίνεται και στο οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της καφετέριας που έχουν πια στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Θυμίζουμε ότι ενώ αρχικά ο ιδιοκτήτης είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχε υλικό, τελικά προέκυψε ότι υλικό υπάρχει και μάλιστα ο ιδιοκτήτης γνώριζε πού ήταν.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις