Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα Ιωνία: Αποκλειστικά στο «Live News» ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα διαρρηκτών

Νέα Ιωνία: Αποκλειστικά στο «Live News» ο επιχειρηματίας που έπεσε θύμα διαρρηκτών

Η εισβολή των διαρρηκτών στο σπίτι του επιχειρηματία έγινε από τη μπαλκονόπορτα του σπιτιού του στη Νέα Ιωνία, με τους διαρρήκτες να είναι ιδιαίτερα ευγενικοί.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης με τους τρεις δράστες να μπαίνουν στο  διαμέρισμα του 4ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Σαπουτζάκη. Μέσα, βρισκόταν ένας 78χρονος επιχειρηματίας με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

Ο άνδρας που έπεσε θύμα ληστείας, είπε στο LiveNews:

«Δύο η ώρα, δύο και τέταρτο μπήκανε στο σπίτι. Πηδήξανε από τη διπλανή πολυκατοικία, τέταρτο με τέταρτο (σ.σ. όροφο). Τα γνωστά, αυτά που κάνουν αυτοί οι λωποδύτες. Μας απείλησαν, θέλανε κάποια λεφτά, ήταν πολύ ευγενικοί, πήραν κάποια χρήματα και φύγανε».

Οι διαρρήκτες αφού μπήκαν στο σπίτι, ξύπνησαν την οικογένεια του επιχειρηματία με σκοπό να τους πουν τα μέλη της, πού είναι κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Όπως λέει ο 78χρονος, αν και κρατούσαν όπλα, δεν έκαναν χρήση βίας.

«Μας είχανε υπό επιτήρηση. Και εμένα και την κόρη μου και τη γυναίκα μου, μας είχαν υπό επιτήρηση, δεν άσκησαν βία».

Επίσης, τα θύματα παραξενεύτηκαν από την… ευγένειά των δραστών.

«Μου έκανε και εντύπωση η ευγένειά τους. Δε μας ακούμπησε κανένας. Μας λέει συγκεκριμένα: ‘δεν είμαστε κακοποιοί. Κλέφτες είμαστε».

Οι διαρρήκτες, όταν πήραν τα χρήματα και τα κοσμήματα από το σπίτι, είπαν στον 78χρονο να τους οδηγήσει στο ισόγειο της πολυκατοικίας που διατηρεί επιχείρηση. Εκεί, τους άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και τους έδωσε όσα χρήματα υπήρχαν.

Οι τρεις δράστες κατάφεραν να φύγουν με ένα ποσό άνω των 9.500 ευρώ και κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις