Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα Ιωνία: Είδε για πρώτη φορά το παιδί της από τότε που το εγκατέλειψε

Νέα Ιωνία: Είδε για πρώτη φορά το παιδί της από τότε που το εγκατέλειψε
photo intime

Στην αγκαλιά της για πρώτη φορά από τότε που το εγκατέλειψε σ’ ένα καρότσι σούπερ μάρκετ σε πολυκατοικία, πήρε το μωρό της η 19χρονη μητέρα από τη Νέα Ιωνία.

Η 19χρονη βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Αναρρωτήριο της Πεντέλης προκειμένου να δει το βρέφος που είχε εγκαταλείψει στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Νέα Ιωνία.

Περίπου στις 9:00 το πρωί, η νεαρή κοπέλα μπήκε στο χώρους του αναρρωτηρίου και πήγε στο παιδί της. Όπως πληροφορείται το newsit.gr είχε την ευκαιρία να το δει για δέκα λεπτά. Το κράτησε για λίγο στην αγκαλιά της και στη συνέχεια αποχώρησε για να πάει στην εργασία της ,την οποία έχει πιάσει μετά την περιπέτειά της.

Όπως είπε στο newsit.gr ο συνήγορός της Βασίλης Ταουξής, η 19χρονη μητέρα, πρόκειται να επισκεφθεί εκ νέου το παιδί της την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει και άλλες τέτοιες ευκαιρίες, αφού ο εισαγγελέας της έχει επιστρέψει, έπειτα από σχετικό αίτημα που είχαν καταθέσει οι συνήγοροί της, να βλέπει το βρέφος.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή με δήλωσή της δια του συνηγόρου της στο newsit.gr, η 19χρονη είχε δηλώσει μετανιωμένη και ζητούσε πίσω το παιδί της. «Δεν κατάλαβα τι έκανα. Ήταν εντελώς, παρορμητική η ενέργειά μου, χωρίς να αντιλαμβάνομαι την πράξη μου. Ζητάω συγγνώμη. Σας παρακαλώ θέλω πίσω το παιδί μου» είχε αναφέρει πριν από σχεδόν έναν μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η υπεράσπιση της κοπέλας πρόκειται να καταθέσει εκ νέου αίτηση στον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να της επιτραπεί να πάρει πίσω το παιδί της. Εξάλλου στις 26 Νοεμβρίου, η νεαρή μητέρα πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις