Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Ένταση με Ρομά στη λεωφόρο Ηρακλείου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (23.11.2021) στη Λεωφόρο Ηρακλείου στη περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες Ρομά, ο οποίος φέρεται να ήταν και υπό την επήρεια αλκοόλ, υπεβλήθη σε ενδοσκοπική εξέταση του εντέρου, σε ιατρείο της περιοχής.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί έχασε τη ζωή του, με αποτέλεσμα ομάδα Ρομά να προκαλέσει ένταση και φθορές, στο ιατρείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις ενώ, η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για ιατρείο «φάντασμα» σε βίλα – «Μαϊμού» γιατρός «καθάριζε τις τοξίνες από το αίμα» για 6.000 ευρώ
Γυναίκα καταγγέλλει ότι άνδρας που παρουσιαζόταν ως ειδικός παθολόγος ολιστικής ιατρικής πρότεινε στον σύζυγό της πλασμαφαίρεση - «Το αίμα του ήταν μολυσμένο»
Γιατρός 8