Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα Ιωνία: Οπλοστάσιο το σπίτι του 57χρονου που καταγγέλθηκε για βιασμό – Τι αναφέρει η κόρη του

Νέα Ιωνία: Οπλοστάσιο το σπίτι του 57χρονου που καταγγέλθηκε για βιασμό – Τι αναφέρει η κόρη του

Σε… κανονικό οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του στη Νέα Ιωνία ο 57χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι την βίασε υπό την απειλή όπλου.

Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε άδεια. Από εκεί και πέρα εντόπισαν ένα πιστόλι που δεν είχε άδεια, ένα αεροβόλο τουφέκι με διόπτρα, μαχαίρια και σφαίρες.

Ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για βιασμό, για οπλοκατοχή, για παράνομη κατακράτηση και για ενδοοικογενειακή βία.

Στην φωτογραφία αριστερά διακρίνεται το αεροβόλο όπλο, δεξιά η καραμπίνα, ενώ στο τραπέζι φαίνεται και το πιστόλι. 

Συγκλονισμένη, πάντως, είναι η κόρη του 57χρονου στην Νέα Ιωνία, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η 23χρονη κόρη του άνδρα που κατηγορείται από την σύντροφό του, θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της και μιλώντας στο newsit.gr κάνει λόγο για παρεξήγηση και για κυκλώματα της νύχτας που έχει μπλέξει η αλλοδαπή σύντροφος του πατέρα της.

«Είναι όλα μια παρεξήγηση, εμένα μου είπαν μόνο για απειλή όπλου. Ο πατέρας μου έχει κανονικά όλες τις άδειες για τα όπλα που έχει στο σπίτι γιατί πηγαίνει για σκοποβολή. Υπήρχαν τσακωμοί για λογαριασμούς αλλά ο πατέρας μου δεν έχει “σηκώσει ποτέ χέρι” ούτε σε μένα, ούτε στην αδερφή μου, ούτε στην μαμά μου (πρώην σύζυγος). Ποτέ… Μόνο τη φωνή του ακούγαμε όταν μαλώναμε. Τίποτα άλλο. Τώρα με τις τόσες γυναικοκτονιες είμαστε όλοι μας πιο ευαίσθητοι και πολύ καλά κάνουμε, αλλά πιστέψτε με ο πατέρας μου δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι σε κανέναν. Απλά φώναζε και είναι κάποιες φορές οξύθυμος».

Ο 57χρονος, μάλιστα κάλεσε την κόρη του να πάει στο τμήμα για να ενημερώσει τους φίλους του για την κατάσταση. «Τώρα ήμουν στο τμήμα με τον πατέρα μου. Μου είπε “όλα καλά” και εγώ του είπα ότι “έμπλεξε επειδή ήθελε να κάνει τον καλό και να της έχει ένα σπιτικό”. Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, να πάρω ρούχα, τα χάπια του για τον διαβήτη, πρέπει να δω τι θα κάνω» λέει η κόρη του.

Η κόρη περιγράφει ότι μένει μαζί με την 22χρονη αδερφή της πάνω από το σπίτι που έχει εγκατασταθεί ο πατέρας και η σύντροφος του και αναφέρει ότι ξέρει ακριβώς τι γινόταν στο σπίτι τόσα χρόνια, ενώ η πρώην σύζυγος μένει σε άλλη περιοχή. Μάλιστα αναφέρει μιλώντας στο newsit.gr ότι είναι μπλεγμένη κάπου.

«Πάει να μπλέξει τον πατέρα μας για να ξεμπλέξει η ίδια»

«Η γυναίκα είναι από τη Ρουμανία και είναι στο χώρο της νύχτας. Δεν κατηγορώ κάποιον, αλλά μάλλον είχε μπλέξει και τώρα πάει να μπλέξει τον πατέρα μας για να ξεμπλέξει η ίδια. Εγώ αυτό πιστεύω. Τα ωράρια τα δικά της με του πατέρα μου είναι αντίθετα. Ο ένας μέρα και εκείνη νύχτα. Είναι 8 χρόνια κάτω από την ίδια στέγη. Στην αρχή ήταν συντροφικό μετά δεν ξέρω αν εξακολουθούσαν να είναι μαζί σαν ζευγάρι. Τον τελευταίο καιρό την έφερνε στο σπίτι ένας άνθρωπος, δεν ξέρω πραγματικά που έχει μπλέξει».

Με δάκρυα στα μάτια η 23χρόνη κόρη του 57χρονου αναρωτιέται τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς μέχρι και χθες το βράδυ όλα ήταν φυσιολογικά.

«Χθες το βράδυ της έφερα χάπια γιατί πονούσε το στομάχι της και σήμερα γίνεται αυτό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω και πως θα το πω στην αδερφή μου όλο αυτό».

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στο newsit.gr ότι δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στην γειτονιά που μένει ο 57χρονος άντρας. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να εξεταστεί από ιατροδικαστή. 

Μαρίνος Αλειφέρης, Αννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις