Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στην Κυψέλη: «Ήταν μπροστά το 11χρονο παιδί μου»

Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στην Κυψέλη: «Ήταν μπροστά το 11χρονο παιδί μου»
Πηγή φωτογραφίας: INTIME NEWS

Μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στην περιοχή της Κυψέλης βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό, σύμφωνα με το OPEN, σημειώθηκε βραδινή ώρα τη στιγμή που είχε βγάλει το σκύλο της βόλτα, ενώ είχε μαζί της και τον 11χρονο γιο της. 

«Ξαφνικά είδα τον σκύλο να έχει στρέψει το βλέμμα του αλλού και να γρυλίζει και ήταν έτοιμος για επίθεση. Αν δεν είχα το σκύλο μου μαζί δεν ξέρω τι θα γινόταν, ο σκύλος μου με έσωσε», λέει η γυναίκα από την Κυψέλη που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, μιλώντας στο OPEN.

«Τρεις ημέρες ήμουν σε αφωνία είχε κλείσει η φωνή μου, δε μιλούσα καθόλου. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να ασχοληθώ με το παιδί μου, όχι με την αστυνομία και με τον εαυτό μου» προσθέτει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σοκ που έχει υποστεί η ίδια και ο γιος της, σημειώνοντας ότι «ο μικρός ήταν σε σοκ, τώρα πήγε σχολείο μετά από μία εβδομάδα. Κατεβήκαμε για να τον πάρει το σχολικό και μου “λέει μαμά θα είσαι καλά στο σπίτι;”».

«Τρομακτική» η Κυψέλη το βράδυ

«Είμαστε χάλια δεν υπάρχει καμία ασφάλεια, σήμερα το πρωί θα πάω να κάνω καταγγελία. Πήγα στο τμήμα και μου είπαν να κάνω μήνυση στην ασφάλεια», σχολιάζει το θύμα σεξ, αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί τα βράδια στην Κυψέλη. 

Και προσθέτει: «Το παιδί στον ύπνο του φώναζε, του μίλησα του είπα ότι τελείωσε αυτό πέρασε. Είναι τραγικό να μην μπορείς να βγεις έξω στο δρόμο.

Όποιος δεν το έχει νιώσει αυτό που έζησα δεν μπορεί να καταλάβει τι λέω.

Μία φίλη μου έχει δεχτεί χειρότερη επίθεση στην Κυψέλη πάλι, είχε υποστεί βιασμό πριν από δύο χρόνια. Δεν υπάρχει αστυνομία στην περιοχή, δεν είναι τωρινό το πρόβλημα, είναι καιρό. Και τηλέφωνο να πάρεις δε γίνεται κάτι. Άκουσα πριν έναν μήνα μία κραυγή γυναίκας κάτω από το σπίτι, πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και δεν ήρθε ποτέ. Η Κυψέλη είναι τρόμος το βράδυ».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από OPEN

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις