Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος γνωστού ηθοποιού: «Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσης»

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος γνωστού ηθοποιού: «Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσης»

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος γνωστού ηθοποιού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το έγκλημα έχει παραγραφεί, ωστόσο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών προχώρησε στην διαγραφή του ηθοποιού μετά τα όσα έγιναν γνωστά. 

Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αναφέρει ότι ο γνωστός ηθοποιός την βινετοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσή τους και μετά το έδειχνε σε κόσμο. Η γυναίκα μάλιστα -όπως αναφέρει- προσέφυγε αρχικά στις Αρχές, αλλά δεν την βοήθησε κανένας. Αν και το έγκλημα πλέον έχει παραγραφεί, το Σαββατοκύριακο η καταγγελία εξετάστηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ο ηθοποιός διεγράφη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό ηθοποιό που συμμετείχε σε πολύ μεγάλη επιτυχία της ελληνικής τηλεόρασης την προηγούμενη δεκαετία.

«Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας, παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία αλλά δε με βοήθησε κανένας. Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια πού να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήρε καιρό να συνέλθω από όλο αυτό που είχα ζήσει» φέρεται να υποστήριξε η ηθοποιός στην κατάθεσή της.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις