Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Πατήσια: Κακοποιούσε σεξουαλικά και την ανήλικη μπέιμπι σίτερ του μωρού του

Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Πατήσια: Κακοποιούσε σεξουαλικά και την ανήλικη μπέιμπι σίτερ του μωρού του

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στα Πατήσια. Μία 18χρονη πλέον κοπέλα ισχυρίζεται πως είχαν ερωτική σχέση όταν ήταν ανήλικη!

Την ώρα που απολογείται ο κληρικός που καταγγέλθηκε για βιασμό ανήλικης, έρχεται στο φως νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης. Ενήλικη – σήμερα – κοπέλα ισχυρίζεται πως είχαν σχέση από τα 15μιση χρόνια της! Για τη νέα υπόθεση μιλά στον Alpha και την εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου η μητέρα της 18χρονης.

Έτσι, λοιπόν, εκτός από τη 16χρονη που αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του ιερέα στα Πατήσια, η οικογένεια ενός ακόμη κοριτσιού κατήγγειλε τον 37χρονο κληρικό.

«Είχαμε σχέση από τα 16 μου», υποστηρίζει η ενήλικη σήμερα κοπέλα που κρατούσε το μωρό του ιερέα, ο οποίος φέρεται δηλαδή να κακοποιούσε σεξουαλικά την 15χρονη τότε μπέιμπι – σίτερ της οικογένειάς του!

Ο 37χρονος ιερέας φέρεται, επίσης, να έστελνε άσεμνο φωτογραφικό υλικό στην ανήλικη, ζητώντας της να κάνει το ίδιο. Την έπαιρνε μάλιστα μαζί του ακόμα και στις διακοπές με την οικογένειά του…

Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ιερέα από το Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις