Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων
Φωτογραφία-Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Νέας Οδού αναφέρει ότι, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα 20.2.2024 και αύριο 21.2.2024 από τις 21:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, από το 17,3ο χλμ. έως και το 15,169ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός των ραμπών εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου στο 16,8ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Σημειώνεται ότι, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εισέρχονται και θα εξέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Πύρνας στο 18,6ο χλμ.

Επίσης, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό δεν θα επηρεάζονται από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις