Ελλάδα

Νέα προϊσταμένη της εισαγγελίας εφετών η Καλλιόπη Βαρδάκη

Νέα σελίδα για την Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας καθώς στη θέση της διευθύνουσας εξελέγη η εισαγγελέας Εφετών, Καλλιόπη Βαρδάκη, η οποία διαδέχεται την συνάδελφο της Μαρία Γκανέ.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την προαγωγή της κυρίας Γκανέ στο βαθμό της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Η κυρία Βαρδάκη επικράτησε στην επιλογή των συναδέλφων της έναντι του εισαγγελέα εφετών, Σοφοκλή Λογοθέτη ,ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος για τη θέση αυτή.

Η κυρία Βαρδάκη είναι έμπειρη εισαγγελική λειτουργός ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και προϊσταμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία