Ελλάδα

Νέα προϊσταμένη της εισαγγελίας εφετών η Καλλιόπη Βαρδάκη

Νέα σελίδα για την Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας καθώς στη θέση της διευθύνουσας εξελέγη η εισαγγελέας Εφετών, Καλλιόπη Βαρδάκη, η οποία διαδέχεται την συνάδελφο της Μαρία Γκανέ.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την προαγωγή της κυρίας Γκανέ στο βαθμό της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Η κυρία Βαρδάκη επικράτησε στην επιλογή των συναδέλφων της έναντι του εισαγγελέα εφετών, Σοφοκλή Λογοθέτη ,ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος για τη θέση αυτή.

Η κυρία Βαρδάκη είναι έμπειρη εισαγγελική λειτουργός ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και προϊσταμένη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα «αχυρανθρώπων» στην εστίαση: Η στιγμή που οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ εντοπίζουν ειδική κρύπτη σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας
Στις έρευνες εντοπίστηκαν έγγραφα και δικαιολογητικά ταυτοποίησης για 205 φαινομενικά υπεύθυνους εταιριών (κυρίως αλλοδαποί), τους οποίους χρησιμοποιούσε το κύκλωμα, για να εμφανίζονται σαν υπεύθυνοι
ΑΑΔΕ