Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Απίστευτη πρόταση του δημάρχου για να… σπάσει την πλατεία (video)

Νέα Σμύρνη: Απίστευτη πρόταση του δημάρχου για να… σπάσει την πλατεία (video)

Λύσεις για να αδειάσει η κεντρική πλατεία στη Νέα Σμύρνη αναζητεί ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης.

Ωστόσο μία πρωτότυπη ιδέα του δημάρχου, μπορεί να προκάλεσε αίσθηση, είναι πιθανό όμως, να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα στη Νέα Σμύρνη.

Σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του OPEN ο κ. Τζουλάκης αποκάλυψε έναν τρόπο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην κεντρική πλατεία, ιδέα, που ενδεχομένως να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα:

“Πρέπει να δώσουμε μία διέξοδο στα νέα παιδιά. Δεν λέμε να μην συνωστίζονται, αλλά λέμε να μένουν στις γειτονιές τους. Το βράδυ του Σαββάτου (09.05.2020) σκοπεύουμε να στήσουμε 100 μεγάφωνα σε 30 περιφερειακά σημεία της πόλης και θα προβάλλεται ηλεκτρονικά μία συναυλία που έδωσε στη Νέα Σμύρνη ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας“, είπε ο δήμαρχος.

Σχετικά με τον κίνδυνο να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος σε όλα αυτά τα σημεία, απάντησε:

“Εάν σε κάποιο σημείο διαπιστωθεί συγχρωτισμός θα τραβήξω την πρίζα και όλο το event θα τελειώσει”.

Προς το παρόν, πάντως, ο δήμαρχος δεν σκέφτεται να κλείσει την κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπως έγινε στην περίπτωση της Αγίας Παρασκευής:

“Δεν φτάσαμε ακόμα στο σημείο να κλείσουμε την πλατεία όπως έγινε στην Αγία Παρασκευή. Καθημερινά υπό την παρουσία μου ένα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ με αστυνομικούς περνάει από τα καταστήματα και συστήνουμε τα μέτρα ασφάλειας. Οι μαγαζάτορες τηρούν τα μέτρα 100%. Εμείς συστήνουμε στον κόσμο να κρατάει αποστάσεις”, ανέφερε, καταλήγοντας, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του δημάρχου Νέας Σμύρνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις