Πέμπτη, 25 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Εξαφάνιση 16χρονης από χώρο παιδικής προστασίας ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού

Νέα Σμύρνη: Εξαφάνιση 16χρονης από χώρο παιδικής προστασίας ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη μετά την εξαφάνιση της Αναστασίας Τ. 16 ετών. Σχετικές πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι στις 11 Ιουνίου, μεσημεριανές ώρες, από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης χάθηκαν τα ίχνη της Αναστασίας Τ., 16 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη (13.06.2024) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστασία Τ. έχει ύψος 1,62 μ., έχει βάρος 65 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Έχει τατουάζ στο λαιμό που γράφει «red eyes big smile».

Φορούσε τζιν σορτς, τζιν μπουστάκι και μαύρες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις