Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Η δολοφονία – «καρμπόν» στα Τίρανα και η σχέση με τις δύο εκτελέσεις

Νέα Σμύρνη: Η δολοφονία – «καρμπόν» στα Τίρανα και η σχέση με τις δύο εκτελέσεις

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022), όταν ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ δύο θαμώνες καφετέριας, έχουν σοκάρει το πανελλήνιο. 

Η αστυνομία βλέπει πίσω από τη διπλή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών Ελλάδας και Αλβανίας που βρίσκονται μεταξύ τους σε “πόλεμο”, από τη στιγμή που χάθηκε ένα φορτίο με 700 κιλά χασίς. Υπεύθυνος για αυτό το φορτίο ήταν ένας επιχειρηματίας, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στα Τίρανα, μόλις δύο ημέρες πριν από το μαφιόζικο “χτύπημα” στη Νέα Σμύρνη.

Ήταν μία εκτέλεση… καρμπόν. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (16.12.2022), ο Edmond Papa, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που βρίσκεται στους Αγίους Σαράντα, δολοφονήθηκε στην είσοδο ενός μπαρ, σε κεντρικό δρόμο των Τιράνων. Ο 49χρονος δέχθηκε εννέα σφαίρες και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Το θύμα είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για διακίνηση ναρκωτικών, και -σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ- είχε αλλάξει το επίθετο του όσο ζούσε στη χώρα μας.

Τα αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ερευνάται το ενδεχόμενο τα θύματα της Νέας Σμύρνης και ο 49χρονος στα Τίρανα, να ήταν μέλη του ίδιου κυκλώματος ναρκωτικών και να εκτελέστηκαν από ομοεθνείς τους. 

Το προφίλ των δύο θυμάτων στη Νέα Σμύρνη

Οι δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του εκτελεστή έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές.

Ο 42χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ με τέσσερις σφαίρες είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά, όπλα, ληστείες και λαθροδιακίνηση. Ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, φέρεται να ήταν γνωστός στην περιοχή για την δραστηριότητά του και τις σχέσεις του με καταστήματα εστίασης και νυχτερινά κέντρα. Οι γνωστοί του τον αποκαλούσαν “εισπράκτορα”.

Ο 44χρονος που δέχθηκε σφαίρα στον θώρακα και κατέληξε στο νοσοκομείο είχε απασχολήσει την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών και παράνομα τυχερά παιχνίδια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις