Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Κύκλωμα προστασίας μαγαζιών πίσω από τη διπλή δολοφονία

Νέα Σμύρνη: Κύκλωμα προστασίας μαγαζιών πίσω από τη διπλή δολοφονία

Σοκαρισμένη είναι η περιοχή της Νέας Σμύρνης από τη διπλή δολοφονία που σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία. Σύμφωνα με το Mega οι δύο άνδρες φαίνεται να εμπλέκονται σε προστασία καταστημάτων της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό πως ο ένας εκ των δύο ανδρών που έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ήταν παλιός γνώριμος της αστυνομίας.

Όπως μετέδωσε το Mega, και οι δύο φαίνεται να εμπλέκονταν σε προστασία καταστημάτων στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος δεν είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Το χρονικό 

Ήταν 9.30 το βράδυ της Κυριακής όταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, πλησίασε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, και με επαγγελματικό τρόπο εκτέλεσε εν ψυχρώ 2 αλλοδαπούς άνδρες, έναν 41χρονο και έναν 45χρονο βγάζοντας το όπλο του και πυροβολώντας προς το μέρος τους.

 

Το ένα εκ των 2 θυμάτων του, τον 41χρονο, το πυροβόλησε στο κεφάλι με δύο σφαίρες, ενώ τραυμάτισε σοβαρά με 3 ή 4 σφαίρες στον θώρακα τον 45χρονο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε μία 31χρονη γυναίκα, η οποία καθόταν πλάτη στους δύο άνδρες και συζητούσε με τον καταστηματάρχη και μία φίλη της με μία σφαίρα στον γλουτό, από αδέσποτη σφαίρα. Στη συνέχεια, η γυναίκα αλλά και οι δύο άνδρες διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, με τον δεύτερο τραυματία να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα.

Ο εκτελεστής στεκόταν πίσω από κάποιους θάμνους ενώ περίμενε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να σκοτώσει τους 2 άνδρες.

Στο σημείο βρισκόταν πολύς κόσμος ανάμεσά τους και πολλά παιδιά που έπαιζαν κοντά. Τα δύο θύματα και οι δύο αλλοδαποί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν γνωστοί στην περιοχή καθώς είναι από εκείνα τα άτομα που «πουλούν» προστασία στα μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

Η εκτέλεση έγινε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα. Ο δράστης πυροβόλησε συνολικά 7 φορές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις