Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Ο 35χρονος είχε επιτεθεί και σε τρίτη μαθήτρια – Τι λέει κάτοικος της περιοχής (pics, vid)

Νέα Σμύρνη: Ο 35χρονος είχε επιτεθεί και σε τρίτη μαθήτρια – Τι λέει κάτοικος της περιοχής (pics, vid)

Ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης φαίνεται πως ήταν ο 35χρονος άνδρας που επιτέθηκε σε δύο μαθήτριες Λυκείου με σκοπό να τις κακοποιήσει σεξουαλικά. Μάλιστα, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του newsit.gr υπάρχει και τρίτη μαθήτρια που στο παρελθόν έχει δεχθεί επίθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, καθώς εκεί κοντά βρίσκεται και το σχολείο των κοριτσιών. Κάτοικος της περιοχής, που δουλεύει κοντά στο σημείο, μίλησε στην κάμερα του newsit.gr και είπε πως άκουσε τις φωνές των δύο μαθητριών. Σημείωσε επίσης πως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει τον 35χρονο στην περιοχή, ενώ «φαίνεται πως δεν είναι καλά από την εξωτερική του εμφάνιση». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o 35χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Υπάρχει και τρίτη μαθήτρια στο παρελθόν έχει δεχθεί επίθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Τα δύο κορίτσια, αμέσως μετά το περιστατικό έσπευσαν στο σχολείο τους και είπαν στους καθηγητές τους τι είχε συμβεί και εκείνοι με την σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομία. Το newsit.gr μίλησε με κόσμο που άκουσε τις πρώτες αντιδράσεις των δύο κοριτσιών και τα όσα περιέγραψαν στους καθηγητές τους. Ο 35χρονος άνδρας φέρεται να άρπαξε από το χέρι μία από τις δύο κοπέλες και στη συνέχεια άρχισε να τις πιάνει τα οπίσθια. Τα κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν και τράπηκαν σε φυγή. 

Μετά τις καταγγελίες των δύο μαθητριών, οι καθηγητές τους ενημέρωσαν τις Αρχές. Αμέσως ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε στο σημείο και άρχισε να χτενίζει την περιοχή για να βρει τον δράστη, με βάση τις περιγραφές των κοριτσιών. Λίγα λεπτά αργότερα ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. 

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είναι γνωστός στις Αρχές και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις