Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Τέσσερις συνολικά οι τραυματίες αστυνομικοί – Στο 401 ΓΣΝΑ η ηγεσία της ΕΛΑΣ

Νέα Σμύρνη: Τέσσερις συνολικά οι τραυματίες αστυνομικοί – Στο 401 ΓΣΝΑ η ηγεσία της ΕΛΑΣ

Τέσσερις είναι συνολικά οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης (09.03.2021).

Ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν διαδηλωτής τον έριξε από τη μοτοσικλέτα και ενώ βρισκόταν στο έδαφος του επιτέθηκαν και άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία -που μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων- νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ οι άλλοι τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρά. 

Click4more: Νέα Σμύρνη: Βίντεο σοκ με τον τραυματία αστυνομικό αιμόφυρτο στον δρόμο

Στο 401 ΓΣΝΑ μεταβαίνουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης. 

Δείτε τα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

 

Ποιος είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 24χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος κατάγεται από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και μπήκε στο σώμα σχετικά πρόσφατα.

Οι γιατροί προσπαθούν να σταθμίσουν την κατάστασή του και φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του, αλλά ακόμα δεν μπορούν να αποφανθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιο είναι το εύρος των τραυμάτων του.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ φέρει τραύμα στο δεξί μέρος του κεφαλιού και τα πόδια, και αιμορραγούσε αρκετά σοβαρά, αλλά είχε τις αισθήσεις του.

Οι συνάδελφοί του περιγράφουν ότι δέχθηκε επίθεση και αν δεν επανέρχονταν στο σημείο για να τον υπερασπιστούν, λένε ότι θα είχε δεχθεί καίρια πλήγματα και θα είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις