Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Τι λέει ο πατέρας του αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε

Ο τραυματίας αστυνομικός στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη στις πρώτες του κουβέντες τόνισε πως αυτό που προσπάθησε πρώτα ήταν να προστατέψει το όπλο του.

Και αυτό γιατί όπως είπε, φοβήθηκε πως θα του το κλέψουν και θα τον σκοτώσουν. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο πατέρας του ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΙ.

Ο πατέρας είναι συνταξιούχος αστυνομικός που ήρθε από τις Σέρρες μόλις έμαθε για τον γιό του.

«Είναι πρησμένος, είναι ακόμη έντονα τα οιδήματα στο κεφάλι, είναι τα πρηξίματα, πιστεύω ότι με τον χρόνο θα γίνει καλά. Είναι χτυπημένος στο κεφάλι», είπε ο πατέρας.

Στη συνέχεια δεν ήθελε να αναφερθεί στα χθεσινά έκτροπα και στο τι έγινε καθώς όπως τόνισε αυτά είναι υπηρεσιακά θέματα και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί του να είναι καλά.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξιτήριο για την 40χρονη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της στο Κορωπί - Θα ζητήσει πίσω τα παιδιά της
Οικογένεια και φίλοι προσπαθούν να την πείσουν να μιλήσει στις αρχές - Συγκινητικές στιγμές στο Παίδων όταν είδε τα παιδιά της μετά από 8 ημέρες - Παραμένει προφυλακισμένος ο 50χρονος
Η 40χρονη Λιθουανή
Αμετανόητος ο Μητροπολίτης Δωδώνης για την παρατήρηση στον καθηγητή: «Η Εκκλησία δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοια κατάσταση»
Ο Μητροπολίτης έκλεισε νευριασμένος το τηλέφωνο στους παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» κατηγορώντας τους πως δεν τον αφήνουν να μιλήσει - «Δεν συμφωνώ με τις απόψεις του Χριστόδουλου»
Ο καθηγητής και ο μητροπολίτης Δωδώνης
36
Ταυτοποιήθηκαν 6 για την επίθεση κατά του Μάκη Βορίδη στο Ηράκλειο - Έφοδος της αστυνομίας στην κατάληψη του «Ευαγγελισμού»
Μέσα στο υπό κατάληψη κτίριο εντοπίστηκαν συνολικά 10 άτομα, εκ των οποίων οι 6 ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της επίθεσης κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συνελήφθησαν
Αστυνομία
Ανανεώθηκε πριν 16 λεπτά
119