Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: «Την πέτυχαν δύο σφαίρες, ήταν τυχερή που δεν καθόταν» λέει στενή συγγενής της 31χρονης

Νέα Σμύρνη: «Την πέτυχαν δύο σφαίρες, ήταν τυχερή που δεν καθόταν» λέει στενή συγγενής της 31χρονης

Την αγωνία της για την 31χρονη που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς στην καφετέρια στην Νέα Σμύρνη εξέφρασε μιλώντας στο newsit.gr στενή της συγγενής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η 31χρονη δέχτηκε δύο σφαίρες του εκτελεστή που το βράδυ της Κυριακής μπήκε στην καφετέρια στην Νέα Σμύρνη και σκότωσε 2 ανθρώπους. Η κοπέλα καθόταν με την αδερφή της σε άλλο τραπέζι και τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πόδι.

«Δόξα τον Θεό που το κορίτσι μας ζει! Μπορεί να είχαμε άλλα χειρότερα σήμερα» λέει, μιλώντας στο newsit.gr, στενή συγγενής της 31χρονης κοπέλας.

Η συγγενής της τραυματία υποστηρίζει πως «είχαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών και αυτός βγήκε από τους θάμνους μέσα στον κόσμο καθάρισε τους άλλους και οι δύο τελευταίες “βρήκαν” το κορίτσι μας».

Όπως φαίνεται η 31χρονη βρέθηκε στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή. «Για καφέ πήγαν και ήπιαν με την αδερφή της και την παρέα τους. Τί πιο απλό, μέσα στη Νέα Σμύρνη, μέσα στον κόσμο με παιδάκια κτλ»; Η οικογένειά της ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανή.

Νέα Σμύρνη: Αυτά είναι τα δυο θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης

«Ευτυχώς δεν πέρασε καθόλου σε κανένα όργανο κτλ, δεν χτύπησε στην μέση, δεν χτύπησε την κοιλιά να έχουμε αιμορραγίες. Η κακιά ώρα. Δόξα το Θεό που ζει! Αν ήταν καθιστή και είχε περάσει σφαίρα στην κοιλιά και είχαμε αιμορραγίες. Σηκώθηκαν να κρυφτούν όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς. Ο Θεός να βάλει το χέρι του από δω και πέρα”».

Τα τραύματά της προκλήθηκαν από δύο σφαίρες που βρήκαν την 31χρονη. Όπως λέει μιλώντας στο newsit.gr η στενή συγγενής της κοπέλας «του έβγαλαν τις σφαίρες, τώρα το κορίτσι είναι στο νοσοκομείο. Δεν είναι στην εντατική. Έφυγαν ξώφαλτσα οι σφαίρες, η μία πίσω από το γόνατο και η άλλη στην αριστερή πλευρά του γλουτού και έφτασε στη δεξιά. Ήταν στο χειρουργείο και τις βγ9άλανε. Δύο σφαίρες ήταν. Να δοξάζουμε τον Θεό γιατί μπορεί να είχαμε κι άλλα σήμερα” καταλήγει η συγγενής της άτυχης 31χρονης.

Υπενθυμίζεται πως το ένα θύμα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ το δεύτερο υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά. Όλα έγιναν μέσα σε έξι δευτερόλεπτα και ενώ η περιοχή ήταν γεμάτη κόσμο.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κρυβόταν σε θάμνους κοντά στο μαγαζί, μπήκε στην καφετέρια και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον «στόχο» του, με τους θαμώνες να προσπαθούν να γλυτώσουν από τα πυρά.

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις