Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Βρέθηκε ζωντανή η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Παραμένει αγνοούμενη η 14χρονη Κατερίνα

Νέα Σμύρνη: Βρέθηκε ζωντανή η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Παραμένει αγνοούμενη η 14χρονη Κατερίνα

Εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής εξαφάνισης ανήλικων κοριτσιών στη Νέα Σμύρνη. Η 13χρονη εντοπίστηκε μετά από δύο μέρες, καλά στην υγεία της…

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Ελευθερίας Σ. 13 ετών, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου από την Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η 13χρονη εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 27/10 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και είναι καλά στην υγεία της, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Ωστόσο η ανήλικη Κατερίνα Π. 14 ετών συνεχίζει να αναζητείται. Η Κατερίνα Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, γκρι τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και φέρει μαζί της σχολική τσάντα αγνώστου χρώματος.

Όπως αναφέρει «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην ανήλικη για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις