Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νέα στάση εργασίας σήμερα (07/04) σε λεωφορεία και τρόλεϊ – Οι ώρες που τραβούν «χειρόφρενο»

Νέα στάση εργασίας σήμερα (07/04) σε λεωφορεία και τρόλεϊ – Οι ώρες που τραβούν «χειρόφρενο»

Συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και στα τρόλεϊ αφού εξήγγειλαν ακόμα μια, για σήμερα Παρασκευή (07.04.2023).

Και στη νέα στάση εργασίας, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και στα τρόλεϊ (του ΟΑΣΑ και του ΗΛΠΑΠ) θέτουν αιτήματα για να παρθούν μέτρα για ασφαλείς συγκοινωνίες. Η στάση σήμερα (07.04.2023) θα είναι από τις 11:00 μέχρι τις 16:00.

Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 10:00 ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00. Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές, οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους. Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε ανακοίνωσή της ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και νομοθετικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους.

Υπενθυμίζεται πως και τις προηγούμενες ημέρες είχαν προκηρύξει στάση εργασίας, τις ίδιες ώρες, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις