Ελλάδα

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στον Πειραιά με νεκρό παιδί

Τριών ετών ήταν το παιδί, που ανασύρθηκε νεκρό, μετά τη φωτιά, που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Δεληγιώργη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτίριο έμενε ομάδα ρομά βουλγαρικής υπηκοότητας. Η φωτιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες. Μια εκτίμηση είναι ότι οι ρομά πιθανότατα προσπάθησαν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενα κτίρια. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα 7 ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η μητέρα της μικρής Τζένα που βρέθηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο - Στον ανακριτή η 32χρονη
Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται και το κινητό της, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι επιχείρησε την επόμενη κιόλας ημέρα να βρει τρόπο να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα της
H 32χρονη μητέρα από την Αλγερία
1