Ελλάδα

Νέα σχολική χρονιά: Ξεκινούν οι μεταφορές μαθητών στον Πειραιά

Χωρίς καθυστερήσεις αρχίζουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι μεταφορές μαθητών από και προς τα σχολεία τους.

Ειδικά, για την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά το σχολικό έτος 2015- 16 θα πραγματοποιηθούν 58 δρομολόγια εξυπηρετώντας 1.045 μαθητές, από ειδικά σχολεία, μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία, τα οποία μετέχουν στο πρόγραμμα χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

Το σχολικό έτος 2013- 14 εξυπηρετήθηκαν 649 μαθητές και το 2014- 15 858 μαθητές. Στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό κατατέθηκαν προσφορές και έχουν αναδειχθεί μειοδότες για 39 δρομολόγια, που θα εξυπηρετήσουν 849 μαθητές.

Δεν κατατέθηκε καμία προσφορά για 18 δρομολόγια, που εξυπηρετούν 196 μαθητές και θα γίνει επαναληπτική διαδικασία. Σε επίπεδο Περιφέρειας Αττικής θα γίνουν, τη νέα σχολική χρονιά, 945 δρομολόγια και θα εξυπηρετηθούν περίπου 18.000 μαθητές και μαθήτριες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
FIR Αθηνών: «Ψηφιακός θόρυβος» προκάλεσε το black out στον ελληνικό εναέριο χώρο – Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής
Σε παρωχημένη τεχνολογία που είναι εκτός υποστήριξης από τον κατασκευαστή στηρίζονται κρίσιμες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, δεν προέκυψαν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης ή εξωγενούς κακόβουλης παρεμβολής.
Στιγμιότυπο από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026 με καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Αλλάζουν οι κατηγορίες των 22χρονων για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Μπήκε στο κάμπινγκ αλλά δεν πυροβόλησε»
Ο 22χρονος φερόμενος συνεργός, κατηγορείται για φυσική αυτουργία του εγκλήματος και σύμφωνα με τον δικηγόρο του στην συμπληρωματική απολογία του θα επιμείνει πως δεν πυροβόλησε αυτός τα θύματα στο κάμπινγκ
Ο 22χρονος φερόμενος συνεργός που πλέον κατηγορείται για φυσική αυτουργία του στυγερού εγκλήματος στη Φοινικούντα
«Κάποιος τον ξαναχτύπησε, δεν πέθανε από τα πρώτα χτυπήματα» αποκαλύπτει φίλος του 17χρονου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες
«Σηκώθηκε και περπατούσε κανονικά, έπεσαν τέσσερις ή πέντε μπουνιές αλλά κάποιοι τον ξαναχτύπησαν δεν γίνεται να μην τους βρουν» λέει φίλος δράστη και θύματος
Σέρρες