Ελλάδα

Νέα συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς [pics,vid]

Μέλη κινημάτων αλλά και του ΠΑΜΕ, που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς συγκεντρώθηκαν και σήμερα Τετάρτη (10.01.2018) στο Ειρηνοδικείο, για να διαμαρτυρηθούν για να ακίνητα που βγαίνουν στο "σφυρί".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα φαίνεται πως ήταν μαζική, καθώς περίπου 300 άτομα βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο για να διαμαρτυρηθούν. Ωστόσο η κατάσταση φαίνεται να είναι ήρεμη χωρίς να έχουν σημειωθεί επεισόδια.

Ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, έκανε λόγο για ένα κίνημα δυναμικό και αποφασισμένο να ακυρώσει τους πλειστηριασμούς. Τόνισε επίσης πως δεν θα πτοηθεί από την διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, και πως θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις για να τους αποτρέψουν.

Σχετικά με τα γραφεία της ΛΑΕ που βγήκαν σε πλειστηριασμό, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε πως η τράπεζα που τα εκπλειστηρίασε είναι και αυτή που τελικά τα πήρε.

pleistiriasmoi pleistiriasmoi pleistiriasmoi

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με αποτέλεσμα ο δρόμος να κλείσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βριλήσσια: «Του έδινε κλωτσιές στο νεφρό και μία μπουνιά στο μάτι» – Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου
Ο έφηβος κινδυνεύει να χάσει το νεφρό του - Η αστυνομία συνέλαβε τον ανήλικο δράστη και τη μητέρα του, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα
Φωτογραφία iStock
5
Ολονύχτια μάχη με τη φλόγες στην περιοχή Χώνος Λασιθίου: Νέα 112 για εκκένωση προς Ξερόκαμπο και Παλαίκαστρο - Βίντεο
Στο σημείο όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά επιχειρούν πλέον 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων της 3ης και 19ης ΕΜΟΔΕ και 34 οχήματα
Φωτιά στον Χώνο Λασιθίου
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες