Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νέα συμπλοκή μαθητών στο ίδιο σχολείο που πήγαινε ο 14χρονος: «Πείραξαν κάποια κορίτσια» – Τι λένε στο newsit.gr τα παιδιά

Νέα συμπλοκή μαθητών στο ίδιο σχολείο που πήγαινε ο 14χρονος: «Πείραξαν κάποια κορίτσια» – Τι λένε στο newsit.gr τα παιδιά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Το νέο άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών από δύο διαφορετικά σχολεία -το ένα εκ των οποίων είναι αυτό που πήγαινε ο 14χρονος Μάκης που αυτοκτόνησε– έγινε χθες (17.05.2022) στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι.

Τα δύο σχολεία είχαν πάει εκδρομή στο συγκεκριμένο άλσος. 

Σύμφωνα με τα όσα λένε στο newsit.gr οι πρωταγωνιστές του περιστατικού, «όλα ξεκίνησαν όταν το άλλο σχολείο πείραξε κάποια κορίτσια» από την παρέα των παιδιών από το σχολείο του 14χρονου Μάκη.

Τότε «πήγαμε να τους ζητήσουμε τον λόγο και τσακωθηκαμε».

Όπως αναφέρουν, το περιστατικό αυτό «δεν έχει καμία σχέση με το bullying που έκαναν κάποιοι συγκεκριμένοι στον Μακη». 

Οι πληροφορίες βέβαια λένε ότι κάποιοι από τους μαθητές που ενεπλάκησαν στο άγριο επεισόδιο είχαν μαχαίρια και λεπίδες…

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομίας και η ομάδα ΔΙΑΣ που προχώρησε σε πέντε συλλήψεις, με τους ανηλίκους να μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα παιδιά, οι τρεις από τους πέντε συνελήφθησαν κατευθείαν ενώ οι άλλοι δύο αργότερα κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από την εκδρομή.

Πάντως η πλευρά των παιδιών αναφέρει ότι δεν υπήρχαν πάνω τους μαχαίρια. 

Συνεχώς στη… «δημοσιότητα» το σχολείο

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο όπου πήγαινε ο 14χρονος Μάκη, το αγόρι που αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σπίτι του, είχε «πρωταγωνιστήσει» στην επικαιρότητα και πριν από έξι μήνες εξαιτίας της δράσης συμμορίας που χτυπούσε και εκφόβιζε μαθητές.

Τότε το newsit.gr είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικά βίντεο από τις επιθέσεις των νεαρών της συμμορίας σε βάρος μαθητών του σχολείου. Η συμμορία δρούσε κυρίως σε Άγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια και Κολωνό.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις