Ελλάδα

Νέα υπερπτήση τουρκικού drone πάνω από την Κίναρο στα 19.000 πόδια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουρκικό drone (μη επανδρωμένο αεροσκάφος) έκανε υπερπτήση γι’ άλλη μία φορά πάνω από την Κίναρο στα 19.000 πόδια. Αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε από την ελληνική πολεμική αεροπορία.

Το τουρκικό drone UAV εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε στις 19:23, πάνω από την Κίναρο, στα 19.000 πόδια.

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Τουρκίας αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αγροτικό έχασε τον έλεγχο, έκανε τούμπες και κατέληξε σε χωράφια στη Φθιώτιδα - Ελαφρά τραυματίες οι επιβαίνοντες
Οι επιβάτες του κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το όχημα και να περπατήσουν μέχρι το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας, χωρίς να φαίνεται να έχουν χτυπήσει σοβαρά
τροχαιο