Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες

καιρός
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αραιές νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες το σκηνικό του καιρού της Τετάρτης.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές βροχές αναμένονται από το απόγευμα κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά, βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε