Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νεφώσεις με ισχυρούς ανέμους τη Μ. Τετάρτη

Νεφώσεις με ισχυρούς ανέμους τη Μ. Τετάρτη

Οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για την Μ. Τετάρτη. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. από το μεσημέρι και από τα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με λίγες τοπικές βροχές κυρίως σε ήπειρο και δυτική στερεά οπού υπάρχει και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο το πρωί 7 μποφόρ. γρήγορα όμως θα ασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με λίγες τοπικές βροχές μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 7 με 8 μποφόρ. από αργά το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και θα ασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 και στη βόρεια Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια οπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα μέχρι τις πρωινές ώρες για λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7. από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση καιρού για την Μ. Πέμπτη

Ο καιρός προβλέπεται αίθριος με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε