Ελλάδα

Νεκρή 5χρονη από τη δομή φιλοξενίας του Σχιστού – Συνελήφθη η παιδίατρος της δομής

Ένα παιδί μόλις 5 ετών, που κατοικούσε στη δομή φιλοξενίας του Σχιστού, ξεψύχησε ξαφνικά την Πέμπτη (5.12.2024).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το παιδί με καταγωγή από τη Συρία αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ιατρείο της δομής στο Σχιστό, όπου έλαβε συντηρητική αγωγή. 

Στη συνέχεια η παιδίατρος εξέδωσε παραπεμπτικό για να μεταφερθεί το παιδί στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική Αρχή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος παιδιάτρου της δομής για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η κατηγορούμενη συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της αρμόδιας Εισαγγελίας.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της ανήλικης, ενώ διενεργείται και διοικητικός έλεγχος της υπόθεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας – Οι άνεμοι αγγίζουν τα 7 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Κουκουλοφόροι στην Αχαΐα απείλησαν μάνα και κόρη και τους άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα χιλιάδων ευρώ
Οι τρεις άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face, εισέβαλλαν στην οικία που βρισκόταν μητέρα και κόρη, περίπου στις 2:30
Άνδρας συνελήφθη που ισχυριζόταν οτι εχει εκρηκτικά και απειλεύσε να ανατιναχθεί έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ. Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI) 5