Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νεκρή τουρίστρια στο Πήλιο: «Οι άνθρωποι είναι στα σκοτάδια», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας – Την επόμενη εβδομάδα η κηδεία

Νεκρή τουρίστρια στο Πήλιο: «Οι άνθρωποι είναι στα σκοτάδια», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας – Την επόμενη εβδομάδα η κηδεία

«Οι άνθρωποι είναι στα τυφλά, είναι στα σκοτάδια, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχει συμβεί», τονίζει ο δικηγόρος της άτυχης 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας, που βρήκε τραγικό θάνατο στο Πήλιο, όταν σφαίρα από 22άρι πιστόλι «καρφώθηκε» στην πλάτη της. Το μυστήριο του θανάτου της παραμένει μέχρι σήμερα άλυτο, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της. 

Μιλώντας στο newsit.gr για τον γρίφο του Πηλίου, ο δικηγόρος της οικογένειας της Γερμανίδας τουρίστριας, Νίκος Πετρίδης επισημαίνει πως «οι συνθήκες που τελέστηκε το αδίκημα είναι πρωτόγνωρες».

«Συνδράμω την οικογένεια, η οποία βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και ενισχύουμε το έργο της αστυνομίας με ό,τι στοιχεία πιθανόν θα μπορέσουμε στο μέλλον να βρούμε, ώστε να λυθεί αυτό το μυστήριο», σημειώνει ο κ. Πετρίδης.

«Οι συνθήκες που τελέστηκε το αδίκημα είναι πρωτόγνωρες. Δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο, που να προσδιορίζει κάποιο πρόσωπο και αυτό επιτείνει και τη στεναχώρια και την οργή της οικογένειας. Συνεργαζόμαστε καθημερινά με την αστυνομία και παραμένουμε στη διάθεσή της για ότι τυχόν χρειαστεί, ώστε να δοθούν εξηγήσεις και λεπτομέρειες», τονίζει στο newsit.gr o δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 58χρονης.

Ο κ. Πετρίδης αναφερόμενος στον σύζυγό της, επισημαίνει ότι «είδε τη γυναίκα του πεσμένη κάτω στο μπαλκόνι και νόμιζε πως λιποθύμησε, γι΄ αυτό της έκανε και ΚΑΡΠΑ».

«Μιλάω με τον σύζυγό της θανούσας, χθες ήμασταν ώρες ατελείωτες μαζί και δεν μπορεί να φανταστεί πώς μπορεί να συμβεί αυτό. Ο άνθρωπος ήταν μες στο σπίτι, κοιμόταν και κάποια στιγμή αναζήτησε τη γυναίκα του. Βγαίνοντας, μίλησε και με ένα περαστικό φίλο, ο οποίος είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα. Έτσι, πηγαίνοντας πέρα δώθε στο μπαλκόνι, είδε τη γυναίκα του πεσμένη κάτω και δεν κατάλαβε τι συμβαίνει, νόμιζε ότι λιποθύμησε και πήγε να τη συνεφέρει με ΚΑΡΠΑ. Ήρθε και ο φίλος του να τον βοηθήσει, δεν είδαν κάποιο χτύπημα», δηλώνει.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον κ. Πετρίδη, η οικογένεια προετοιμάζει τη ταφή της γυναίκας που θα γίνει στην Γερμανία. Όπως αναφέρει, σήμερα ή αύριο, Τετάρτη (09.08.23) θα πάει στο γραφείο κηδειών και την επόμενη εβδομάδα θα φύγει η σορός και θα γίνει η κηδεία της άτυχης 58χρονης.

«Οι άνθρωποι είναι στα τυφλά, είναι στα σκοτάδια, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχει συμβεί και πιθανολογούν ότι κάποιος ίσως τυχαία από κάποια απόσταση έπαιζε με κάποιο όπλο, δεν γνωρίζουν τι μπορεί να έχει γίνει. Είναι 22άρι το όπλο είναι σπάνιο. Δεν είναι κάποια καραμπίνα, κάποιος κυνηγός. Από κάτω προς τα πάνω χτυπήθηκε το θύμα, που σημαίνει ότι υπήρχε σε υψομετρική διάφορα και το θύμα ανέβαινε προς την έξοδο του σπιτιού», καταλήγει. 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις