Ελλάδα

Νεκρό 3χρονο παιδί στο Περιστέρι – Έρευνα για τα αίτια θανάτου

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Περιστέρι. Κοριτσάκι τριών ετών παρουσίασε υψηλό πυρετό. Οι γονείς του, σύμφωνα με πληροφορίες, του έδωσαν αντιπυρετικό και λίγη ώρα διαπίστωσαν ότι ο πυρετός είχε πέσει. Τα ξημερώματα οι γονείς άκουσαν το δεύτερο κοριτσάκι – τα παιδιά είναι δίδυμα – να κλαίει. Πηγαίνοντας στο δωμάτιο των παιδιών διαπίστωσαν ότι το παιδί που ήταν άρρωστο δεν είχε τις αισθήσεις του. Το μετέφεραν στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 6:45 το πρωί της Τρίτης (27/12) και, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι προσπάθειες  των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή ήταν τεράστιες, όμως δυστυχώς, ήταν ήδη νεκρό και δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του.

Οι γιατροί πιθανολογούν πως το παιδί κατέληξε από παθολογικά αίτια, ενώ «φως» στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή στη σορό του παιδιού που θα γίνει αύριο, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης και Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Άφηνε τα παιδιά νηστικά και τους έκαψε τα ρούχα» λέει ο θείος του 18χρονου στα Τρίκαλα που σκότωσε τη μητέρα του
O θείος του πατέρα του 18χρονου με δάκρυα στα μάτια τονίζει ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να πηγαίνουν στη μητέρα τους και ότι το παιδί δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα
Το σπίτι που έγινε η δολοφονία στα Τρίκαλα 6
Ο Πάνος Ρούτσι καταγγέλλει πως αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια και χωρίς πινακίδες επιχείρησε να τον πατήσει
Ο Πάνος Ρούτσι είπε ότι δεν είναι το πρώτο ανησυχητικό περιστατικό που βιώνει η οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι «πριν λίγες εβδομάδες άγνωστοι είχαν παραβιάσει το σπίτι του γιου του στη Θεσσαλονίκη»
Πάνος Ρούτσι
43
Σταμάτης Κραουνάκης για Διονύση Σαββόπουλο: Το καλοκαίρι στο βουνό, το σπίτι που του παραχώρησε και το πρόσφατο τηλεφώνημα
«Μια μέρα πριν καιρό μου τηλεφώνησε ξαφνικά, "μπράβο" μου λέει γίνεσαι πολύ καλός άνθρωπος"», αποκάλυψε, περιγράφοντας και ένα καλοκαίρι όπου βρέθηκαν μαζί στον Κίσσαμο
Διονύσης Σαββόπουλος και Σταμάτης Κραουνάκης