Ελλάδα

Νεκροί πιλότοι Canadair στην Κάρυστο: Ο χαμός του Χρήστου Μουλά βύθισε στο πένθος τα Χανιά

Η Ελλάδα θρηνεί για τον χαμό των δύο πιλότων του Canadair, που συνετρίβη στην Κάρυστο, το μεσημέρι της Τρίτης (25.07.2023).

Ο 34χρονος κυβερνήτης, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, και ο συγκυβερνήτης, 27χρονος Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Ρίχτηκαν με αυταπάρνηση στη “μάχη” με τις φλόγες και δεν επέστρεψαν ποτέ, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη χώρα.   

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς είχε καταγωγή από τα Χανιά και συγκεκριμένα από το Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου. Οι γονείς του διατηρούν επιχείρηση εκεί.

Όπως μετέδωσε το STAR, σε λίγους μήνες o 34χρονος θα γινόταν πατέρας

Η Παραδοσιακή Στράτα στα Χανιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25.07.2023) χωρίς χορό, μουσική και τραγούδια. Οι συμμετέχοντες, οι σύλλογοι «Αροδαμός», «Το Μετερίζι», «Το Αντάμωμα» και ο φοιτητικός οργανισμός «Best Chania» του Πολυτεχνείου Κρήτης αλλά και πλήθος πολιτών κατέληξαν στην πλατεία της Μητρόπολης και όλοι μαζί αναφώνησαν «Αθάνατοι» για τους δύο νέους που χάθηκαν.

Το αποκλειστικό βίντεο της ΕΡΤ από τη στιγμή της πτώσης του Canadair συγκλονίζει

Mε απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, από 25 έως 27 Ιουλίου 2023.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Απαντήσεις θα δώσουν η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις
«Οι δύο κρατούμενοι συμμετείχαν από τις αρχές Μαρτίου σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης που υλοποιείται στο Κατάστημα σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»
Φυλακές Κορυδαλλού
«Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία την οδήγησαν στο εγκεφαλικό» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Σοφίας Χρηστίδου
«Αυτό ήταν η χαριστική βολή, χτύπησαν πρώτα τα περιστατικά που την στεναχωρούσαν, επί πέντε μήνες και αντί να πάει στην επιτροπή, πήγε στα επείγοντα» λέει ο θείος της 57χρονης καθηγήτριας
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό
Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από ανήλικους στα Ιωάννινα - «Πήγε βόλτα και κινδύνευσε να χάσει την όρασή του» λέει η μητέρα του
Πριν από μερικούς μήνες ο 16χρονος που υπέστη ρήξη του δακρυικού σωληναρίου, είχε και πάλι δεχθεί επίθεση από έναν άλλον συνομήλικό του που στο παρελθόν είχε σχέση με το κορίτσι του
16χρονος στα Γιάννενα