Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Νεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε σπίτι στην Κηφισιά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το ισόγειο στο οποίο έμενε ο μεσήλικας άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι περίοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική.

15 πυροσβέστες με 5 οχήματα έφτασαν επιτόπου και ρίχθηκαν στη μάχη με τις φλόγες. Αμέσως οι πυροσβέστες εντόπισαν στο εσωτερικό του σπιτιού ένα άτομο. Ο άτυχος άνδρας είχε εγκλωβιστεί.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απομακρύνουν ωστόσο όπως αποδείχθηκε ήταν αργά. Δεν είχε τις αισθήσεις του και παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή μια ώρα μετά. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε εγκαύματα και πιθανότατα ο θάνατός του οφείλεται στην εισπνοή βλαβερών ουσιών εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Η τραγωδία στην διώροφη κατοικία στην οδό Μητροπολίτου Ιακώβου στην Κηφισιά, είναι η δεύτερη μέσα σε 24 ώρες καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης έχασαν τη ζωή τους μια 80χρονη γυναίκα και ο 45χρονος γιος της μέσα στο σπίτι τους στο Μενίδι.

Η Πυροσβεστική ερευνά τα αίτια της φωτιάς, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την αστυνομία.

Παράλληλα, πριν από λίγη ώρα κατασβέστηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο, στην οδό Ξενοφώντος, στον Κορυδαλλό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε