Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Νεκρός αστυνομικός στον Ασπρόπυργο: «Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει» λέει ο πατέρας του 29χρονου

Νεκρός αστυνομικός στον Ασπρόπυργο: «Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει» λέει ο πατέρας του 29χρονου

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια και η σύντροφος του 29χρονου αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Όλοι έχουν βυθιστεί στο πένθος για τον 29χρονο Χρήστο που σκοτώθηκε μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο καθώς όπως λένε περίμεναν τα Χριστούγεννα για να γιορτάσουν και τώρα θα έχουν κηδεία.

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού ο οποίος συγκλονίζει με τις δηλώσεις του στην κάμερα του Star.

«Ασχολήθηκαν (σ.σ. με την αστυνομία), γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα…», περιέγραψε.

Ο 29χρονος Χρήστο μπήκε στην Αστυνομία το 2019 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, όπως ακριβώς και ο μεγαλύτερος αδελφός του πριν πάει στην Πάτρα στα ΜΑΤ.

«Ήταν το καλύτερο παιδί», λέει η σύντροφός του

«Ήταν το καλύτερο παιδί ο Χρήστος, το καλύτερο… Είμαι με την οικογένεια του αυτή τη στιγμή», δήλωσε η σύντροφός του, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις