Ελλάδα

Νεκρός ο 60χρονος κυνηγός που είχε χαθεί στο όρος Όθρυς

Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε κοντά στο σημείο που είχε πάει για κυνήγι μόνος του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νεκρός εντοπίστηκε ο 60χρονος άνδρας που είχε πάει για κυνήγι στο όρος Όθρυς στη Μαγνησία και είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για κυνήγι στο όρος Όθρυς στη Μαγνησία και το απόγευμα της Πέμπτης (19/12/2024) δηλώθηκε ως αγνοούμενος ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν αστυνομικοί από το τμήμα Αλμυρού, συγγενείς του ενώ είχε ζητηθεί και η συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Σύμφωνα με το magnesianews η σορός του άνδρα εντοπίστηκε την Παρασκευή (20/12/2024) από συγγενικά του πρόσωπα στο όρος Όθρυς, κοντά στο σημείο που είχε πάει για κυνήγι μοναχός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Principote Mykonos για την δολοφονία του 20χρονου Πορτογάλου στην Αλβανία: «Oυδεμία επιχειρηματική ή άλλη σχέση έχει με το κατάστημα»
Το κατάστημα την Μυκόνου ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή του ότι έχουν ήδη κινηθεί νομικές διαδικασίες καθώς το beach bar στο Εξαμίλι χρησιμοποιούσε παράνομα την επωνυμία
Principote Mykonos για την δολοφονία του 20χρονου Πορτογάλου στην Αλβανία: «Oυδεμία επιχειρηματική ή άλλη σχέση έχει με το κατάστημα»
Στο έλεος του καύσωνα η χώρα ως τα μέσα της εβδομάδας - Στους 42 βαθμούς τοπικά η θερμοκρασία
Οι αέριες μάζες στη χώρα μας θα είναι 6 με 8 βαθμούς θερμότερες από τις κανονικές για την εποχή - Οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα, ιδιαίτερη προσοχή σε βρέφη και ηλικιωμένους
Καύσωνας