Ελλάδα

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στον ΗΣΑΠ στην πεζογέφυρα ανάμεσα σε ΚΑΤ και Μαρούσι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης (16/10/2024) στις γραμμές του ΗΣΑΠ από πεζογέφυρα μεταξύ των σταθμών ΚΑΤ και Μαρούσι.

Από την πτώση του άνδρα από την πεζογέφυρα μεταξύ των σταθμών ΚΑΤ και Μαρούσι δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία του ΗΣΑΠ, η οποία διεξαγόταν προσωρινά στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη – Πειραιάς.

Αρχικά το δρομολόγιο του ΗΣΑΠ διακόπηκε στο σταθμό Νερατζιώτισσα με τον οδηγό να ζητάει από τους επιβάτες να βγουν από τον σταθμό και από τα μεγάφωνα ειδοποίησε πως τους κατεβάζει εκεί λόγω περιστατικού αυτοκτονίας.

Στον ΗΣΑΠ η κυκλοφορία των συρμών γινόταν στα τμήματα Πειραιάς – Ταύρος και Ομόνοια – Ειρήνη. Εκτός από το περιστατικό της αυτοκτονίας που έκλεισε τη γραμμή στο ΚΑΤ, υπήρξε και βλάβη σε συρμό τρένου μετά την Ομόνοια που έκλεισε τη γραμμή.

isap neratziotisa

isap autoktonia isap autoktonia

Στο σημείο έφτασε άμεσα και η Πυροσβεστική με 3 οχήματα και 9 πυροσβέστες για να απεγκλωβίσει τον άνδρα που βρέθηκε στις ράγες κάτω από το τρένο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ηλικίας 40-45 ετών.

Η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς» – «Κηφισιά», αποκαταστάθηκε στις 9 το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμαριά: 26χρονη καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν μέσα σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ – Δεν μπορούσαν να την απεγκλωβίσουν Πυροσβεστική και Αστυνομία
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να παραλάβει φάρμακα για φίλη της, τα οποία παρά την ταλαιπωρία, δεν παρέλαβε - Παρέμεινε εγκλωβισμένη για περίπου μιάμιση ώρα
ΕΟΠΥΥ
Ενδείξεις για κατασκευαστικές αστοχίες στο αιολικό πάρκο από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά της Αττικοβοιωτίας
Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας αποτελεί τη μεγαλύτερη έως σήμερα για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας επηρεάσει έκταση μεγαλύτερη των 110.000 στρεμμάτων
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία
12