Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Νέο Ηράκλειο: «Ήρθε ένας αστυνομικός και μου λέει “αδερφέ βοηθά, πάρε να έρθει τώρα ένα ασθενοφόρο”»

Νέο Ηράκλειο: «Ήρθε ένας αστυνομικός και μου λέει “αδερφέ βοηθά, πάρε να έρθει τώρα ένα ασθενοφόρο”»

Νέα μαρτυρία για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου (28.10.2023) εξασφάλισε σήμερα το newsit.gr. 

Όλα συνέβησαν σε επεισόδια που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο Νέο Ηράκλειο, όπου σημειώθηκε ο τραυματισμός της 16χρονη.

«Εγώ τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ. Είδα την κοπέλα και ένας αστυνομικός ήρθε και μου είπε να καλέσω το ασθενοφόρο», λέει στο newsit.gr ένας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, που ήταν στο σημείο όπου τραυματίστηκε σοβαρά η 16χρονη κοπέλα στο νέο Ηράκλειο.

«Είδα τα χημικά και ήταν πολύ τρομακτικό. Ήρθε ένας αστυνομικός και μου λέει “αδερφέ βοηθά, πάρε να έρθει τώρα ένα ασθενοφόρο”».

Όπως μας περιγράφει ο νεαρός, «αγχώθηκα πολύ, και επειδή μένω λίγο πιο μακριά, δεν ήξερα ποια είναι η ακριβής διεύθυνση και ρώτησα έναν άνθρωπο που είχε βγει στο μπαλκόνι του. Έτσι πήρα το ΕΚΑΒ, αλλά μετά έφυγα από το σημείο».

Σε φωτογραφία από το σημείο, διακρίνεται μια διμοιρία ΜΑΤ που περιφρουρούσε το σημείο ώσπου να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εικόνες από το σημείο όπου τραυματίστηκε η 16χρονη: 

 

Η ιατροδικαστής που εξέτασε την 16χρονη, φέρεται να είπε ότι τα τραύματά της συνάδουν με πτώση και δεν προήλθαν από κάποιο αντικείμενο. Η εκτίμηση είναι ότι έπεσε και μετά την ποδοπάτησαν και άλλοι που έτρεχαν.

Σε άλλη σχετική μαρτυρία που εξασφάλισε σήμερα το newsit.gr, γείτονας περιγράφει τι είδε να συμβαίνει το βράδυ του Σαββάτου στο Νέο Ηράκλειο. 

Έντρομοι κάτοικοι της γειτονιάς στο νέο Ηράκλειο, βγήκαν στα μπαλκόνια τους προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί και παρακολούθησαν να εξελίσσεται μπροστά τους ένα σενάριο τρόμου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις