Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέο Ηράκλειο: Σοκάρει η περιγραφή του γιου της 67χρονης – «Ήταν λιπόθυμη με αίματα στο κεφάλι και δεν απαντούσε»

Νέο Ηράκλειο: Σοκάρει η περιγραφή του γιου της 67χρονης – «Ήταν λιπόθυμη με αίματα στο κεφάλι και δεν απαντούσε»

Σοκάρει η περιγραφή του γιου της 67χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά από την ξαφνική ισχυρή καταιγίδα και τον ανεμοστρόβιλο που ισοπέδωσε στο πέρασμα του τα πάντα στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής.

Η 67χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην εντατική με σπασμένη γνάθο όταν η ξύλινη πέργκολα γειτονικού σπιτιού, ξεκόλλησε από τον μανιασμένο αέρα. Επεσε μέσα στο σπίτι της, σπάζοντας την τζαμαρία και τον τοίχο τραυματίζοντας την.

Για εφιαλτικό σκηνικό μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο γιος της της 67χρονης. «Έχει σπάσει το σαγόνι, την γνάθο της άσχημα. Ευτυχώς η μητέρα μου μάλλον κατάλαβε και πήγε να φύγει προς το δωμάτιο μέσα αλλά κάτι πρέπει να πετάχτηκε και να την χτύπησε. Ήταν λιπόθυμη και για λίγη ώρα δεν απαντούσε. Εγώ έψαχνα αλλού και φώναζα και δεν μου απαντούσε. Το κεφάλι της είχε αίματα. Μέχρι και τα κάγκελα τα λύγισαν. Αυτό το πράγμα που ήρθε λύγισε τα κάγκελα και τα έχει κολλήσει μέσα. Χτύπησαν στην πόρτα και τον τοίχο και το έριξαν».

Click4more: Νέο Ηράκλειο: Εδώ τραυματίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική, τρεις οι τραυματίες

Οι εικόνες μέσα από το σπίτι της ηλικιωμένης σοκάρουν. Μπάζα μέσα στην κουζίνα, αίμα στο πάτωμα, ο απορροφητήρας ξηλωμένος κι ένας ολόκληρος τοίχος γκρεμισμένος.

Το σπίτι μοιάζει σαν να έχει δεχθεί βόμβα. Οι αστυνομικοί από το πρωί έχουν δημιουργήσει μια νεκρή ζώνη στα πέριξ του σπιτιού ώστε να μην υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί. Οι γιατροί ωστόσο είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Βομβαρδισμένο τοπίο το Νέο Ηράκλειο

Οι γειτονιές στο Νέο Ηράκλειο θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο στο πρώτο φως της ημέρας. Δέντρα πεσμένα σε αυτοκίνητα, σε μαγαζιά, σε πυλωτές, στο δρόμο. Ηλικιακοί θερμοσίφωνες στους κήπους, ταράτσες με σπασμένες γλάστρες, κεραμίδια και κάθε είδους αντικείμενο. Δεκάδες αυτοκίνητα κατεστραμμένα, δρόμοι απροσπέλαστοι και όλοι οι κάτοικοι του Νέου Ηρακλείου ανάστατοι στους δρόμους.

Τρία άτομα (ένα εξ’ αυτών πολύ σοβαρά) τραυματίστηκαν απ’ όπου χτύπησε το νέο σφοδρό κύμα της κακοκαιρίας

Από θαύμα γλίτωσε μια γυναίκα με τα ρούχα της ακόμα ματωμένα, όταν έσπασε η τζαμαρία και έπεσε πάνω της, την ώρα που ετοιμάζονταν να πάει στη δουλειά της.

Η ιδιοκτήτρια μιας κάβας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν αντίκρυσε τις καταστροφές στην επιχείρηση της.

Σχεδόν όλες οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στην οδό Μαρίνου Αντύπα, από το πρωί προσπαθούν να καταγράψουν τις ζημίες που υπέστησαν οι επιχειρήσεις από το ξαφνική κακοκαιρία που κράτησε μόλις λίγα λεπτά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις