Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέο χτύπημα της γηροκόμου με το δηλητήριο – Στο νοσοκομείο το νέο θύμα της

Νέο χτύπημα της γηροκόμου με το δηλητήριο – Στο νοσοκομείο το νέο θύμα της

Η οικιακή γηροκόμος, που ναρκώνει ηλικιωμένους και τους κλέβει τα λεφτά, απασχολεί τις αρχές και εδώ και 2 ημέρες το θέμα παίζει στα ελληνικά ΜΜΕ ωστόσο… η ίδια, δεν πτοείται και συνεχίζει τη δράση της!

Σύμφωνα με το LiveNews, χθες το πρωί, η γυναίκα «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά στα Γλικά Νερά. Άλλαξε το όνομά της από Ελένη σε Μαρίνα και δηλητηρίασε έναν 96χρονο! Ο άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Τουλάχιστον 5 οικογένειες έχουν αναγνώρισε αυτή τη γυναίκα, που βλέπετε στη φωτογραφία από εσωτερική κάμερα σπιτιού.

«Ο πατέρας μου είναι 92 χρόνων. Τι του χορήγησε; Τι του χορήγησε; Μιλούμε για έναν άνθρωπο 92 ακινητοποιημένο στο κρεβάτι του, δηλαδή αφού ήθελε να κλέψει, του πατέρα μου γιατί του έδωσε αυτό το χάπι, αφού τα χρήματα που μου πήρε ήταν στο δικό μου δωμάτιο, αλλού δηλαδή. Η γυναικά αυτή κάνει κακές ενέργειες σε γέροντες που κάποιον από αυτούς θα τον στείλει. Είναι επικίνδυνη» ανέφερε στο LIVE NEWS η κόρη ενός εκ των θυμάτων της αλλοδαπής.

Click4More: «Live News»: Νέα καταγγελία για τη «γηροκόμο» που νάρκωνε και έκλεβε ηλικιωμένους

«Μοιάζει πάρα πάρα πολύ όμως, και η κοψιά της και το πρόσωπο έτσι όπως το είδα, τα μαλλιά είναι διαφορετικά, αλλά κατά τα άλλα μοιάζει πάρα πολύ. Είχε ανοιχτό χρώμα, τώρα καστανόξανθα ήταν αν δεν κάνω λάθος, καστανά προς καστανόξανθα…» πρόσθεσε ο γιος ενός 82χρονου θύματος από τη Νίκαια.

Η φερόμενη δράστης είναι γύρω στα 45 με 55, έχει αλλάξει τα μαλλιά από καστανοκόκκινα σε καστανόξανθα μαλλιά, εύσωμη με περιττά κιλά και μεσαίου αναστήματος και συστήνεται ως Ελένη ή Μαρίνα από τη Γεωργία.

Σπείρα Γεωργιανών πίσω από την γηροκόμο με το δηλητήριο

Ο τρόπος δράσης της σπείρας των Γεωργιανών γηροκόμων με το δηλητήριο γίνεται είτε μέσω από αγγελίες που δημοσιεύουν οι οικογένειες αναζητώντας νοσοκόμο για να φροντίζει τους συγγενείς τους, είτε από στόμα σε στόμα μέσω μιας Γεωργιανής με το όνομα «Άννα» που συστήνει την Ελένη και την Μαρίνα ως διπλωματούχες νοσοκόμες και απολύτου εμπιστοσύνης.

Σε 15 μέρες τουλάχιστον τρεις ηλικιωμένοι έχουν πάει στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού από το ναρκωτικό που τους χορηγεί με την λεία της να είναι πάνω από 5.000 ευρώ.

Καταγγελίες «φωτιά» για οικιακές βοηθούς που αποσπούν χρήματα από ηλικιωμένους

Οι κινήσεις τους είναι μελετημένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οι νέες καταγγελίες στο Live News που ξεπερνούν τις 20, για οικιακές βοηθούς που παγίδευσαν και λήστεψαν τα θύματά τους, δείχνουν πως η αστυνομία έχει να κάνει με σπείρα που δραστηριοποιείται στην Αττική και όχι μόνο.

Το 2017 μία γυναίκα προσελήφθη σε σπίτι των Αμπελοκήπων για να φροντίζει τον παππού. Τη 10η μέρα όμως όπως μας αποκαλύπτουν συγγενείς του, ο ηλικιωμένος βρέθηκε ναρκωμένος και το χρηματοκιβώτιο να έχει κάνει «φτερά».

Οι αστυνομικοί που πήραν στα χέρια τους την επίμαχη φωτογραφία της καταζητούμενης γυναίκας διαπίστωσαν πως υπήρχε διαφορά στη σφραγίδα, που σημαίνει πως κάποιος ή κάποιοι έβαλαν τη φωτογραφία της γυναίκας στα στοιχεία άλλου προσώπου. Ξεκόλλησαν την αρχική φωτογραφία δηλαδή, έβαλαν τη νέα και προσπάθησαν να αντιγράψουν τη σφραγίδα με τη διαφορά να είναι εμφανής.

Οι καταγγελίες για τη σπείρα των οικιακών βοηθών

Από χθες το απόγευμα το τηλέφωνο καταγγελιών του Live News πήρε «φωτιά». Το 2020 και πάλι στην Αττική, αυτή η γυναίκα που συστήθηκε ως Ελένη και δήλωσε μητέρα τριών παιδιών για να μην κινήσει καμία υποψία, χτύπησε την πρώτη μέρα.

Σύμφωνα με καταγγελίες των θυμάτων και «όπως έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας, η γυναίκα έψαξε παντού μέσα στο σπίτι και όταν δεν βρήκε άλλα χρήματα έγινε καπνός»

Στην περιοχή του Ψυχικού πριν από 10 χρόνια, μια άλλη Γεωργιανή, περίμενε τρεις μήνες μέχρι να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά το χτύπημα η γυναίκα εξαφανίστηκε.

Όπως συνέβη και σε σπίτι του Πειραιά. Σε αυτή την περίπτωση η κατά τα άλλα οικιακή βοηθός, έφυγε με τα κλοπιμαία δήθεν για να κατεβάσει τα σκουπίδια.

Οι καταγγελίες συνεχίζονται, με τα θύματα να ζητούν να ενταθούν οι έρευνες για τη σπείρα που συνεχίζει να χτυπάει ηλικιωμένους μέσα σε σπίτια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις