Ελλάδα

Νέος Κόσμος: Ένας φόνος και μια αυτοκτονία! Πέταξε το παιδί της από τον 5ο και βούτηξε στο κενό! [pics]

"Μουδιασμένος" ο Νέος Κόσμος από την ανείπωτη τραγωδία. Μητέρα έριξε το μωρό της από τον 5ο και βούτηξε στο κενό. Περίμενε την στιγμή που ο πατέρας θα έβγαινε από το σπίτι. Ζούσε ακόμα το παιδάκι την ώρα που κατέφτασαν οι διασώστες!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανάστατος είναι ο Νέος Κόσμος από το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (19.03.2019), όπου μητέρα πήδηξε στο κενό από τον 5ο όροφο, αφού πρώτα πέταξε το 4,5 ετών παιδάκι της!

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, την ώρα που ο πατέρας βγήκε από το σπίτι, αυτή πέταξε το κοριτσάκι από το μπαλκόνι. Στην συνέχεια ανέβηκε σε μια καρέκλα και έκανε και αυτή βουτιά στο κενό, πριν προλάβει ο άντρας της να ανέβει στο σπίτι.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πηγές αναφέρουν πως ήταν μέσα στο σπίτι και οι γονείς της.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδάκι ακόμα ανέπνεε, ωστόσο τελικά κατέληξε. Ο πατέρας κλήθηκε αμέσως από την αστυνομία

Όπως αναφέρει καταστηματάρχης της περιοχής, η γυναίκα του οποίου είδε την τραγική σκηνή, γυναίκα από την απέναντι πολυκατοικία την παρακάλεσε να μην το κάνει.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για το κοριτσάκι

“Κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α «Π. & Α. Κυριακού» στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40″

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

neoskosmos neoskosmo

neos kosmos neos kosmos

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Αλληλοσκοτώθηκαν μάνα και γιος» ο προκλητικός ισχυρισμός του 65χρονου Ιταλού
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της γιαγιάς του 26χρονου και της αδερφής της 54χρονης για τον 65χρονο Ιταλό που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφο του και τον γιο της
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Νέα εποχή για την ελληνική κτηνοτροφία: Ηλεκτρονικοί βώλοι για τη σήμανση και την ιχνηλάτηση των αιγοπροβάτων
Πιλοτική εφαρμογή από το 2026 για μεγάλες εκμεταλλεύσεις και καθολική εφαρμογή από το 2027 - Στόχος η διαφάνεια στις ενισχύσεις και ο ακριβής έλεγχος του ζωικού κεφαλαίου
Κοπάδι αιγοπροβάτων