Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νέος Κόσμος: Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Νέος Κόσμος: Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Σοκάρει η φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr και δείχνει τον Βαγγέλη Ζαμπούνη να κείτεται νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του στον Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της Κυριακής (14.01.2024).

Οι τρεις από τους τέσσερις δράστες άδειασαν πάνω του τρία καλάσνικοφ, έξω από το βενζινάδικο στο Νέο Κόσμο, ιδιοκτησίας του θύματος, και εξαφανίστηκαν με ένα Lexus, το οποίο στη συνέχεια έκαψαν επί της Λεωφόρου Αθηνών, στο Χαϊδάρι. Ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης, επέστρεφε από το βενζινάδικο στο αυτοκίνητο του, όταν τον σκότωσαν εν ψυχρώ οι εκτελεστές του.

Ο ίδιος οπλοφορούσε, αλλά φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μάλιστα, φέρεται να προσπάθησε να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του, για να προστατευθεί από τη “βροχή” σφαιρών, αλλά δεν τα κατάφερε…

Η στιγμή της εκτέλεσης του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr με τη στιγμή της εκτέλεσης του Βαγγέλη Ζαμπούνη, φαίνονται τα φώτα του αυτοκινήτου των εκτελεστών, ενώ τη στιγμή των πυροβολισμών θα δείτε έναν άνθρωπο που περπατά με τον σκύλο του στο απέναντι πεζοδρόμιο, να τρέχει ξαφνικά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Στο σημείο εντοπίστηκαν 81 κάλυκες, ενώ βασικός μάρτυρας είναι ένας οδηγός ταξί, ο οποίος βρισκόταν στο βενζινάδικο τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης. Από εκεί και πέρα, η Αστυνομία σαρώνει την περιοχή και τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπίσει το δρομολόγιο των δολοφόνων πριν, αλλά και αφού εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις