Ελλάδα

Νέος Κόσμος: «Βροχή» οι μολότοφ και φέτος στην Ανάσταση αλλά… «ξέχασαν» τα μέτρα προστασίας (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναβίωσε και φέτος ο άγριο έθιμο στο Νέο Κόσμο, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, με δεκάδες μολότοφ να πετιούνται την Ανάσταση.

Οι μολότοφ ρίχνονται κάθε χρόνο μπροστά από την εκκλησία της Αναλήψεως στην Λαγουμιτζή. Ανησυχητικός πάντως ήταν και ο συνωσισμός του κόσμου, ειδικά όταν ήθελαν να απαθανατίσουν το γεγογός, και σε πολλές περιπτώσεις δε φορούσαν μάσκες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ρίψη μολότοφ είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά σε δέντρα κοντά στην οδό Λαγουμιτζή στη γέφυρα της περιοχής.

Δείτε τα βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο πλευρό της ρεπόρτερ Μαρίας Σιαμπάνου οι πυροσβέστες: «Οι ανθρωποφάγοι του καναπέ ας δείξουν αυτοσυγκράτηση»
«Εμείς τη γνωρίζουμε διαφορετικά. Τη γνωρίζουμε μέσα στα πύρινα μέτωπα. Εκεί όπου έχουμε βρεθεί πολλές φορές μαζί, μέσα στον καπνό, στις φλόγες και στην αγωνία - Μαρία, σε ευχαριστούμε»
H δημοσιογράφος Μαρία Σιαμπάνου
Κυψέλη: Ασυνόδευτος πρόσφυγας στη Λέσβο ο 26χρονος πυγμάχος που κατηγορείται για την δολοφονία της Βρετανίδας – Τα στοιχεία που τον πρόδωσαν
Μαρτυρία κλειδί για να τον συλλάβουν ήταν εκείνη της συζύγου του - Έντονη η κοινωνική του δράση για βοήθεια στους πρόσφυγες
Η Βρετανίδα που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη 25