Ελλάδα

Νέος θάνατος από κορονοϊό – 74χρονος το 286ο θύμα στην Ελλάδα

Ακόμη ένας θάνατος καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα εξαιτίας της Covid-19, της ασθένειας που προκαλεί ο κορονοϊός. Το πρωί της Δευτέρας (07.09.2020) έγινε γνωστό ότι πέθανε ένας 74χρονος άνδρας.

Ο άνδρας αυτός νοσηλευόταν από τις 27 Αυγούστου στην Εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία (σ.σ. είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό) και είχε υποκείμενα νοσήματα, όπως σακχαρώδη διαβήτη και υποθυρεοειδισμό.

Πλέον, στη χώρα μας, τα θύματα από την πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός είναι 286.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Πάμε και όπου βγει μέχρι το 2027 και μετά βλέπουμε, επιστρέφω απογοητευμένη από το Στρασβούργο»
Στο Στρασβούργο, όπου συζητήθηκε στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η ασφάλεια των τρένων στην Ευρώπη, μετά τις τραγωδίες στα Τέμπη και στην Ισπανία, βρέθηκε η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού